Η Τζωρτζίνα Λιώση σε ρόλο έκπληξη! [vid]

Η Τζωρτζίνα Λιώση μπήκε στις ζωές μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και τη σειρά Ταμάμ. Η γλυκιά ηθοποιός υποδύεται την Ντιλέκ και έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα αλλά σταθερά βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Σε αυτό το πλαίσιο αλλά με εντελώς διαφορετική διαδικασία είναι και ο νέος της ρόλος.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όσα είχε πει για το ρόλο της στο TLIFE

Δανείζει τη φωνή της στη νέα ταινία “Sing” ή “Τραγούδα”, όπως θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από τις αρχές Δεκέμβρη. Η ταινία είναι από τους δημιουργούς της ταινίας “Εγώ ο Απαισιότατος” και “Μπάτε σκύλοι Αλέστε”.

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής: Ένα κοάλα, ονόματι Buster, πείθει τον καλύτερο φίλο του να τον βοηθήσει να δημιουργήσει μια μουσική επιχείρηση για ένα θέατρο. Θα διοργανώσουν έναν διαγωνισμό τραγουδιού και οι συμμετέχοντες είναι διάφορα ζωάκια.

Η Τζωρτζίνα εχει αναλάβει να δώσει “ζωή” στη Μίνα, μια έφηβη ελεφαντίνα. Είναι η πρώτη της μεταγλώτιση και την δυσκόλεψε αρκετά, όπως εξομολογείται η ίδια, στον συγχρονισμό της φωνής της με την εικόνα. Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα making of video και εξέφρασε την ελπίδα της να κάνει και στο μέλλον παρόμοιες δουλειές.

Read More

And More