Η Τζούλια Κόλλια στο TLIFE: Η εγκυμοσύνη και ο λόγος που δεν επιθυμεί να μάθει ακόμα το φύλο του μωρού

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζούλια Κόλλια ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επί πέντε χρόνια σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζούλια Κόλλια έγραψε χαρακτηριστικά για την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου: «3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ. Στην πιο όμορφη έκπληξη της ζωής μας. Ο charmie (αυτό το πλασματάκι που το τελευταίο 1 χρόνο έχει αλλάξει τη ζωή μας) κι εγώ στη κυριολεξία ξαφνιάσαμε τον μπαμπά @makrygiorgis.plasticsurgeon όταν εμφανίστηκε μπροστά του από το πουθενά με το τεστ στο στόμα. Να λοιπόν ο λόγος που το τελευταίο καιρό απέχω λίγο από τα social, ο λόγος που η ρίζα μου κοντεύει να φτάσει στα αυτιά και ο λόγος που νιώθω συνεχώς εξαντλημένη!

Τα συναισθήματα αυτούς τους 3 μήνες πιο έντονα από ποτέ… εναλλαγές διάθεσης για κάτι παντελώς νέο και πρωτόγνωρο! Ήρθε η στιγμή λοιπόν και για εμάς @makrygiorgis.plasticsurgeon να υποδεχτούμε το πρώτο μας μπεμπάκι σε λίγους μήνες από τώρα PS: στο ενδιάμεσο μανούλες θα χρειαστώ κάθε πολύτιμη συμβουλή σας! Σας φιλώ».

Η Τζούλια Κόλλια στο TLIFE

Το TLIFE επικοινώνησε με την Τζούλια Κόλλια, η οποία μίλησε γι’ αυτή την τόσο όμορφη περίοδο που διανύει, τον τρόπο που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στον σύζυγό της Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη, αλλά και το φύλου του μωρού.

«Μετά τα 11 χρόνια κοινής ζωής με τον Κωνσταντίνο, η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμασταν. Δε νιώθαμε όμως απόλυτα έτοιμοι για ένα τέτοιο βήμα, ήταν αυξημένες και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου μου, οπότε το είχαμε αφήσει λίγο στην άκρη. Από το καλοκαίρι και μετά όμως, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε μήπως έχει έρθει τελικά η στιγμή να το βάλουμε στο πρόγραμμα» ανέφερε στο TLIFE η Τζούλια Κόλλια.

«Το ένιωθα από την πρώτη στιγμή. Το είχα καταλάβει από την δεύτερη περίπου μέρα της καθυστέρησης. Πήγα και αγόρασα κατευθείαν τεστ εγκυμοσύνης και τελικά το αποτέλεσμα έδειξε ότι το ένστικτό μου ήταν σωστό. Εντάξει ο σύζυγός μου έπαθε σοκ» δήλωσε  με ενθουσιασμό για την αλλαγή στη ζωή της.

Όσο για τον τρόπο που ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός στον σύζυγό της, η Τζούλια Κόλλια περιέγραψε: «Το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στο σπίτι. Όταν επέστρεψε στο σπίτι μας ο Κωνσταντίνος, εμφανίστηκε ο Charmie, το σκυλάκι μας, με το τεστ εγκυμοσύνης στα δόντια. Με το που το είδε αυτό, κατάλαβε αμέσως ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό».

Τέλος, η Τζούλια Κόλλια εξομολογήθηκε: «Κλείσαμε τον τρίτο μήνα κύησης. Δεν είχαμε ανακοινώσει κάτι πριν γιατί θέλαμε να κάνουμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να σιγουρευτούμε ότι όλα είναι καλά. Το φύλο του μωρού δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Ζητήσαμε από τον γιατρό μας να μην μας το αποκαλύψει ακόμα. Θέλουμε να το κρατήσουμε για έκπληξη και να το μάθουμε όταν θα κάνουμε το gender reveal party».

Τζούλια Κόλλια – Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης: Δεύτερη πρόταση γάμου στο Κάπρι της Ιταλίας

Το περασμένο καλοκαίρι, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός έκανε δεύτερη πρόταση γάμου στην καλή του. Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, στο Κάπρι της Ιταλίας, γονάτισε για δεύτερη φορά, δίνοντάς της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

«Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη γιατί είμαστε ήδη τόσα χρόνια παντρεμένοι και με αυτή τη συμβολική από πλευράς του κίνηση επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά το πόσο ερωτευμένοι είμαστε και το ότι η αγάπη μας αντέχει στον χρόνο. Δε σκοπεύουμε να κάνουμε δεύτερο γάμο, όπως σου είπα ήταν μια κίνηση συμβολική. Βέβαια, δε θα είχα πρόβλημα να κάνουμε και έναν πολιτικό, μιας και έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται» είχε δηλώσει η Τζούλια Κόλλια στο TLIFE.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Kollia (@juliakollia)

Τζούλια Κόλλια – Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης: Το τροχαίο που καθήλωσε τον σύζυγο της σε αναπηρικό αμαξίδιο και η γνωριμία τους σε… κηδεία

Περίπου έναν χρόνο νωρίτερα, το ζευγάρι είχε φιλοξενηθεί στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και είχε μιλήσει για την αναπάντεχη γνωριμία του. 

«Ήταν μία εντυπωσιακή παρουσία, οπότε δε μπορούσα να μην την κοιτάξω, παρότι ήταν κηδεία. Ήμουν διακριτικός, δεν έγινε κάποια κίνηση εκεί. Μετά έτυχε να ξανασυναντηθούμε και μετά βοήθησαν τα social media. Εγώ έστειλα το πρώτο μήνυμα» είχε πει ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργος, με την Τζούλια Κόλλια να προσθέτει: «Όταν είχαμε γνωριστεί, μου είπε ότι ήταν στα σχέδιά του να φύγει στο εξωτερικό. Εν τέλει μείναμε έναν χρόνο μαζί και αποφάσισα να τον ακολουθήσω, ύστερα από όλα. Ερχόμουν, έδινα μαθήματα και ξανάφευγα».

Με το καλό!

Read More

And More