Η Β. Μπάρμπα: Απαντά στο TLIFE για το “τρελό φέσι” για το οποίο την κατηγόρησαν Φισφής και Μακαλιάς!

Nέα ίντριγκα έχει ξεσπάσει στη showbiz… Oι κωμικοί ηθοποιοί Λάμπρος Φισφής και Δημήτρης Μακαλιάς, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή ΟΚ, του Θέμη Γεωργαντά και είπαν πως η χειρότερη ως τώρα συνεργασία τους ήταν με τη Βάνα Μπάρμπα, ότι τους άφησε τρελό φέσι και πως καλό θα ήταν να πάει να ξεκουραστεί!

Η Βάνα Μπάρμπα απάντησε για όλα αυτά στο TLIFE, ύστερα από τηλεφωική επικοινωνία που είχαμε μαζί της.

Οι δύο κωμικοί ηθοποιοί είπαν πως η χειρότερη συνεργασία τους ήταν μαζί σας. Εσείς τι απαντάτε σε αυτό; “Δεν πειράζει που είπανε για μένα. Δικό τους θέμα, δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό!”

Ανέφεραν και κάτι για τρελό φέσι…Ισχύει; “
Αυτό δεν ισχύει. Όχι, αυτά είναι ψέματα. Το μαγαζί τους πλήρωσε απλά είχαμε μια διαφορά 100 ευρώ. Ο καθένας κοστολογεί τον ευατό του όσο νομίζει. Εμείς δεν πιστεύαμε ότι άξιζαν να πάρουν παραπάνω, εκείνοι το πίστευαν. Τι να κάνουμε τώρα; Πληρωθήκανε και μετά ζητούσαν περισσότερα. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ τώρα με τα παιδιά… Νέα παιδιά και ζητάνε να παίρνουνε ένα σωρό λεφτά…”

Πήραν το ποσό που είχατε συμφωνήσει αρχικά;
“Δεν θεωρώ ότι έπρεπε να πάρουν το ποσό που ζητούσαν. Αυτά που είχαμε πει, τα πήρανε. Τώρα υπήρχε μια διαφορά μικρή την οποία το μαγαζί δεν μπορούσε να τους την καλύψει.”



Αναφέρθηκαν σε τρελό φέσι για 100 ευρώ δηλαδή;
“Το τι λέει το κάθε παιδάκι, δεν με απασχολεί. Όταν ένας επιχειρηματίας δεν βγει, μπορεί να σου πει: ξέρεις κάτι; δεν βγαίνω… Κι εμείς το ίδιο πάθαμε και σε μας το ίδιο έγινε. Δουλεύαμε στο Κολωνάκι και δεν υπήρχε το αναμενόμενο.”

Η πληρωμή είχε να κάνει με το μαγαζί ή και με εσάς; “Με μένα! Εγώ αποφάσιζα! Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να πάρουν παραπάνω από αυτά που πήραν. Και πολλά τους ήταν! Γι’ αυτό που έκαναν ήταν ήδη πολλά. Πήρανε χρήματα. Το τρελό φέσι κλπ. να τα λένε αλλού. Τα παιδάκια που νομίζουν ότι κάποια είναι.”

Στο ότι ζήτησαν να πάτε να ξεκουραστείτε, τι απαντάτε; “Το τι λένε τώρα αυτά τα παιδάκια. Δεν με ενδιαφέρει. Βγήκανε τώρα κι έχουν κι απόψεις! Να είναι καλά, να κάνουν τη δουλείτσα τους και να έχουν και λίγο σεβασμό. Να κάτσουν ναδουλέψουν 30 χρόνια σαν εμάς και μετά να μιλάνε τα παιδάκια του τίποτα.”

Γιατί το λέτε αυτό δεν τους θεωρείτε ταλαντούχους; Τους επιλέξατε για μια συνεργασία…: “Σαφώς και τους θεωρώ και είναι ταλαντούχοι, αλλά δεν χρειάζεται να έχουν και τόση έπαρση. Ας κάτσουν να δουλέψουν 20 χρόνια σαν εμάς και μετά μιλάμε. Αν αντέξουν και τους βλέπουμε και υπάρχουν σε 5 χρόνια, να ξανασυζητήσουμε γι’ αυτά τα παιδάκια. Ταλαντούχα,υπέροχα… Μακάρι να μας χαρίζουν χαμόγελα. Τώρα θα σχολιάζουμε και τις απόψεις τους; Να μιλούσε ένας μεγάλος ηθοποιός, που έιναι χρόνια στο σανίδι με όλο τον σεβασμό, δεν θα έλαγα τίποτα. Τώρα τα παιδάκι που δεν έχουν ιδρώσει θα μιλάνε για μας; Και με όλη τη συμπάθεια για τί τους θεωρώ και ταλαντούχους”

Ναι, απλά ακούγεται λίγο περίργο να μιλάνε για τρελό φέσι σε κάποια εκπομπή και να πρόκειται για 100 ευρώ…: Τι θα κάνουμε τους δικαστές; Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Μπορεί να μην ήταν 100, μπορεί να ήταν 150, 170 … Τόσα έπρεπε να πάρουν τέλος. Αυτό πιστεέψαμε ότι έπρεπε να πάρουν κι αυτό τους αξίζει! Για μισή ώραπου ήρθαν guest μια χαρά πληρώθηκαν. Από εκεί και πέρα αν έιναι κάτι άλλο να τα βρούμε στα δικαστήρια. Να μη βγαίνουν και λένε για τρελό φέσι, μην τους κάνω και καμιά μήνυση… Έχω τον επιχειρηματία που ξέρει ότι έχουν πληρωθεί”

Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε τώρα; “Τώρα είμαστε κάθε Πέμπτη στο L’ Arcade, φέρνουμε κόσμο… Χθες είχαμε τον Κώστα Καραφώτη, φέρνουμε διάφορους ηθοποιούς… Σαν μπουάτ το κάνουμε, ένα μικρό cabaret και ξεκινάω κι ένα έργο θεατρικό…”

Read More

And More