Η Β. Τσοχατζοπούλου, κάνει αποκαλύψεις μέσα από τη φυλακή: Στην αρχή είχα θυμό για τον Άκη, τώρα του είμαι αφοσιωμένη

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όχι Σταμάτη «όπως ακριβώς αναφέρει η ταυτότητά της» είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου. Μια υπόθεση με μίζες και μαύρο πολιτικό χρήμα. Από την απόλυτη χλιδή και το παλάτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στον «ενταφιασμό της στο κολαστήριο του Κορυδαλλού» όπως χαρακτηρίζει την προφυλάκισή της.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου μιλά μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται από τις 27 Απριλίου του 2012. Μιλά στο Έθνος της Κυριακής για τη σχέση της με τον σύζυγό της, το θυμό που ένιωσε για εκείνον, αλλά για τον 6,5 ετών γιο της, τον οποίο βλέπει μια ώρα κάθε Κυριακή. Και λέει πως το πρόβλημα υγείας της, που προέκυψε από τη λήψη ορμονών για να γίνει μητέρα, ήταν υπό έλεγχο πριν προφυλακιστεί.
Μιλά και για τις φίλες που έκανε στον Κορυδαλλό, για συγκρατούμενες με τις οποίες μοιράζεται τα πάντα. Για εκείνες που σύμφωνα με το δημοσίευμα την αποκαλούν «Βικούλα μας». Λένε, γράφει το Έθνος, πως πρόσφατα έδωσε τη μοναδική της τηλεκάρτα σε μια συγκρατούμενή της γιατί εκείνη δεν είχε χρήματα να αγοράσει.
«Το πρώτο πιάτο με σπιτικό φαγητό που έφαγα μετά την απεργία πείνας μου στη φυλακή, μου το έφερε μια σωφρονιστική υπάλληλος από το σπίτι της», λέει.

«Είχα θυμό για τον Άκη»
«Τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή και εξακολουθώ να παραμένω αφοσιωμένη σε εκείνον, που είναι η ζωή μου. Για μένα, η σχέση μας μετράει από τότε. Για εκείνον δεν ξέρω εάν ήταν έτσι, αλλά για μένα η σχέση μας μετράει από τότε. Στην αρχή, όταν ξέσπασε η υπόθεση είχε πολύ θυμό μαζί του. Όμως τώρα όχι πια», λέει.
Η Βίκυ Σταμάτη θεωρεί ότι πληρώνει για πράγματα που δεν έφταιξε και δεν γνώριζε και πιστεύει ότι δεν ήταν η μοναδική κοπέλα από φτωχή οικογένεια που παντρεύτηκε έναν ευκατάστατο άνδρα.
Για την υπόθεση λέει: «Δεν δέχομαι την οικογενειακή ευθύνη. Θέλω την εφαρμογή του νόμου. Δεν θέλω χάρες. Το σπίτι αγοράστηκε με δάνειο στο όνομά μου».

Read More

And More