Η Βάσω Λασκαράκη μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε brunch για όλη την οικογένεια (pics)

Μπορεί ο Σεπτέμβριος να έχει μπει για τα καλά, όμως η Βάσω Λασκαράκη παραμένει στην Κρήτη και εξακολουθεί να απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, την κόρη της, Εύα, αλλά και τους φίλους τους. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στη Μεγαλόνησο από τα μέσα του Ιουνίου και ακόμα δεν έχει χορτάσει τις ομορφιές του νησιού και τις ανέμελες στιγμές που όλοι μαζί ζουν.

Μιας και τα σχολεία πρόκειται τελικά να ανοίξουν στις 14 του μήνα, η Βάσω Λασκαράκη άδραξε την ευκαιρία και έδωσε παράταση τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στην Κρήτη, συνεπώς τι καλύτερο από το να περάσει εκεί μερικές ημέρες από τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Η αγαπημένη ηθοποιός με αναρτήσεις της στο Instagram μας δείχνει τακτικά πώς περνάει αυτό το διάστημα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, λοιπόν, η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο στη μαγειρική και να ετοιμάζει ένα λαχταριστό brunch στην οικογένειά της. Ομελέτα, λαχανικά, γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και κέικ ήταν μερικά από τα εδέσματα που υπήρχαν στο τραπέζι.

Δες φωτογραφίες:

Η Βάσω Λασκαράκη μας άνοιξε την όρεξη!

Read More

And More