Η Victoria Beckham κλέβει ξανά τα βλέμματα στην Νέα Υόρκη!

Είναι από τις ελάχιστες διάσημες που δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ στιλιστικά! Ο λόγος για την Victoria Beckham η οποία πήγε σε gallery στην Νέα Υόρκη και έκλεψε τα βλέμματα με την εμφάνισή της!

/

Η posh Victoria που αγαπάει το μαύρο και ξέρει ότι είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή, δεν το αποχωρίστηκε ούτε τώρα! Στην επίσκεψή της στην γκαλερί φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι, μαύρο top και ένα παλτό με αρκετό όγκο στα μανίκια.

/

‘Οσον αφορά τα αξεσουάρ, σέταρε το σύνολό της με ένα ζευγάρι κλασικές, μυτερές γόβες, γυαλιά ηλίου τύπου Rayban ενώ κρατούσε έναν υπερμεγέθη φάκελο.

/

Η ίδια πέρασε τις μέρες των γιορτών της στις Μαλδίβες μαζί με τον David Beckham και τα παιδιά τους, τον 14χρονο Brooklyn, τον 11χρονο Romeo, τον 8χρονο Cruz και την μόλις δύο ετών κόρη τους, Harper.

Τώρα, η οικογένεια Beckham ετοιμάζεται να μετακομίσει αφού μόλις αγόρασαν ένα τεράστιο σπίτι στο Chelsea, αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, η Victoria που λατρεύει την αισθητική προσέλαβε την διακοσμήτρια Kelly Hoppen έναντι του ποσού των πέντε εκατομμυρίων!

Read More

And More