Η Βικτώρια Μπέκαμ είναι η… καλύτερη πεθερά! Οι ευχές για τον αρραβώνα του γιου της!

Με μια υπέροχη φωτογραφία τους που δημοσίευσαν όλα τα μέλη της οικογένειας ο 21χρονος Brooklyn Beckham ανακοίνωσε χθες στο Instagram, πως έκανε πρόταστη γάμου στην 25χρονη αγαπημένη του Nicole Peltz! 

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είναι μαζί λιγότερο από ένα χρόνο ο έρωτάς τους είναι τόσο μεγάλος που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και του χρόνου όπως όλα δείχνουν θα γίνει ένα μεγαλοπρεπής γάμος!

Αυτό πάντως που μας έκανε εντύπωση πάντα σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα είναι το καλωσόρισμα που έκανε η Βικτώρια στη μέλλουσα νύφη της παρά το γεγονός ότι ο γιος της είναι μόλις 21!

“Τα πιο συναρπάστικά νέα! έγραψε η Victoria Beckham κάτω από την φωτογραφία τους “Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που ο Μπρούκλιν και η Νικόλ, παντρεύονται. Σας ευχόμαστε αγάπη και μια ευτυχισμένη ζωή! Σας αγαπάμε πολύ!

Η νεαρή καλλονή Νικόλ, απάντησε στη Βικτώρια δημόσια γράφοντας πως είναι ένα πολύ τυχερό κορίτσι! “Σ’ αγαπώ τόσο πολύ Βικτώρια, είμαι το πιο τυχερό κορίτσι” έγραψε η Νικόλ κάτω από την ανάρτηση της μέλλουσας πεθερά της!

 

Read More

And More