Η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Δεν έχω πρόβλημα μαζί της και δεν πιστεύω ότι…” (video)

Μετά τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά στον ραδιομαραθώνιο του Ρυθμού 949, ήρθε η σειρά της δεύτερης να δώσει απαντήσεις.

Με… πυροσβεστικό ύφος, η παρουσιάστρια του Madwalk και κριτής του GNTM ρωτήθηκε για το αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή Pop up.

«Με ρωτάτε συνέχεια και συνέχεια για την Ηλιάνα, λες και υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί της και δεν πιστεύω ότι έχει κι αυτή μαζί μου. Από την πρώτη στιγμή την αγκάλιασα και τη βοήθησα όπως και όλοι μας στην παραγωγή, το ίδιο και την κυρία Χριστοπούλου. Δεν ξέρω γιατί προς το τέλος υπήρξε αυτή η επιθετική συμπεριφορά. Λάθος άνθρωπο ρωτάτε. Εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Δες επίσης: Βίκυ Καγιά: Η αναφορά στη σχέση της με την Ηλιάνα και η απάντηση στις φήμες που θέλουν Ζενεβιέβ – Καράβα να αποχωρούν απ’ το GNTM

Και συμπλήρωσε: «Για εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν άλλαξε ποτέ η συμπεριφορά μου, δεν άλλαξε ποτέ η στάση μου απέναντί της. Δεν ξέρω, τι να σας πω. Πρέπει να ρωτήσετε την ίδια να σας εξηγήσει τι εννοεί».

Όσο για τις αιχμές που άφησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Γιώργο Καράβα, η Βίκυ Καγιά επεσήμανε: «Το να αφήνεις αιχμές δεν είναι καλό πράγμα. Όταν ξεκινάς από κάτι που σε αναδεικνύει και σε βοηθάει, είναι κακό να αφήνουμε αιχμές. Από την άλλη, μπορεί να έχει και τους δικούς της λόγους που εγώ δεν ξέρω. Πίσω από κλειστές πόρτες, δε ξέρεις τι συζητήσεις μπορεί να έχουν γίνει, ούτε ποιος μπορεί να έχει πικραθεί, σίγουρα πάντως εγώ δεν ευθύνομαι γι’ αυτό».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Read More

And More