Η βόλτα της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της!

Λίγο ποιοτικό χρόνο με την κόρη της αποφάσισε να περάσει η γνωστή Ελληνίδα σταρ Δέσποινα Βανδή, γι’αυτό και την πήρε να πάνε βόλτα στα μαγαζιά.

Μια μέρα πριν τον τελικό της Eurovision και έχοντας λίγο ελεύθερο χρόνο η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να πάρει την μικρή Μελίνα και να “ξεχυθούν” στα μαγαζιά της Κιφισιάς για ψώνια! Η Δέσποινα είναι ως γνωστόν, πολύ στοργική μητέρα και της αρέσει πολύ να αφιερώνει χρόνο στα παιδιά της. Η Μελίνα και ο Γιώργος είναι προτεραιότητες της διάσημης τραγουδίστριας.

Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ! άνθρωπος του στενού της κύκλου λέει πως η Δέσποινα θέλει να είναι όλη την ώρα με τα παιδιά τους. “Η αφοσίωση που δείχνει η Δέσποινα στα δυο παιδιά της δεν κρύβεται. Όλη της η προσοχή είναι στραμμένη στο μεγαλώμα και τις ανάγκες της Μελίνας και του Γιώργου”, αναφέρει ο φίλος της οικογένειας.

Έτσι, όταν η Δέσποινα βρήκε ελεύθερο χρόνο πρότεινε την ιδέα στη μικρή Μελίνα, εκείνη ξετρελάθηκε. Εξάλλου, η μικρή έχει κληρονομήσει το στιλ της μαμάς της και από πολύ μικρή διαλέγει μόνη της τα ρούχα της.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη βόλτα της Δέσποινας Βανδή που δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ!

Η Δέσποινα Βανδή μαζί με την κόρη της Μελίνα!

Η Ελληνίδα σταρ με ένα μάξι φόρεμα, που θα είναι το απόλυτο καλοκαιρινό outfit!

Read More

And More