Η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντά στην Τούνη: Η παραδοχή, η συγγνώμη και οι αιχμές στην πρώην φίλη της

Σάλο έχει προκαλέσει από χθες η ανάρτηση που έκανε αργά το βράδυ της Κυριακής, η Ιωάννα Τούνη, όπου εξήγησε ακριβώς τους λόγους που εκείνη και η άλλοτε κολλητή της, Βρισηίδα Ανδριώτου ξέκοψαν οριστικά. Μετά από σχεδόν μία ημέρα, το γνωστό μοντέλο έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τα social media, επιβεβαιώνοντας ότι βρέθηκε στο ίδιο μέρος με τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για τη διαρροή του ροζ βίντεο της ξανθιάς επιχειρηματία. Παράλληλα, δικαιολογήθηκε ότι δεν ήταν κάτι προσχεδιασμένο και πως ζήτησε κατευθείαν συγγνώμη από την Ιωάννα Τούνη. 

“Θα ήταν ό,τι πιο ανάξιο θα είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου, αν έμπαινα στη διαδικασία να κοντραριστώ δημόσια με την χρόνια φίλη μου… Επειδή νοιώθω όμως ότι αδικώ τον εαυτό μου χωρίς να υπερασπιστώ τη θέση μου, θα πω μόνο ότι εννοείται ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ξέρω ότι πολλοί λίγοι θα είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την αλήθεια της μικρής Βρισηίδας, που οφείλει τα πάντα στη φίλη της, ακόμη και το ότι αναπνέει ίσως… “Φταίω” και το παραδέχτηκα από την πρώτη στιγμή στον κύκλο μας” εξήγησε με μια μακροσκελή ανάρτηση η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή δεν δίστασε και να “καρφώσει” την πρώην κολλητή της που όλη αυτή η ιστορία εν τέλει δημοσιοποιήθηκε: “Ο λόγος που νιώθω πολύ πιο άσχημα σήμερα είναι γιατί μετά από έναν ολόκληρο μήνα, έπρεπε να το ξανά υποστώ όλο αυτό και μάλιστα δημόσια…”

Τέλος, η Βρισηίδα Ανδριώτου ευχαρίστησε όλους όσους της έστειλαν μηνύματα υποστήριξης.

Read More

And More