Η Xenia Ghali υπογράφει την επιτυχία του καλοκαιριού!

Η μουσική παραγωγός και Dj Xenia Ghali υπογράφει τη νέα μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού με τίτλο “Γεννήθηκα για σένα”. H νεαρή ταλαντούχα μουσική παραγωγός που σκαρφάλωσε στην κορυφή των charts με τη νέα της επιτυχία απέκτησε πρόσφατα -με πολύ διάβασμα- και το Master της στην Μουσική Τεχνολογία σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.


Το ολοκαίνουργιο hit το οποίο ερμηνεύει το fashion icon Τάμτα έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό με τον upbeat ρυθμό και την εντυπωσιακή dance μελωδία του. Μάλιστα, έχει ήδη οπτικοποιηθεί και μπορείς να πάρεις μία γεύση, πριν δεις ολοκληρωμένο το video clip την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος, από το teaser που κυκλοφορεί!

Η ξεχωριστή αυτή συνεργασία της Τάμτα με την Xenia Ghali είχε σαν αποτέλεσμα ένα εκρηκτικό κομμάτι με άκρως ερωτικούς στίχους που έχει γράψει ο SΤAN.

Το “Γεννήθηκα για σένα” κυκλοφορεί και σε αγγλόφωνη version με τίτλο “Always Broken” και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φετινό Madwalk αφήνοντας το πιο δυναμικό στίγμα. (δες εδώ βίντεο)

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το mixing και των δύο εκδοχών ανέλαβε ο βραβευμένος με Grammy και σταθερός συνεργάτης της Beyoncé, της Rihanna, και τους Usher mixing Engineer Miles Walker, ενώ τους στίχους της αγγλικής version υπογράφει η Xenia Ghali και η Katt Rockell.

Η Xenia μετά τη δυναμική εμφάνισή της στην ελληνική μουσική σκηνή με το “No Taboo” που είχε ερμηνεύσει η Victoria Taylor, εδραιώνεται στην mainstream pop-dance σκηνή στην Ελλάδα με τη συνεργασία της με την Τάμτα και το “Γεννήθηκα για σένα”, εκφράζοντας το μότο της #iwanttobelieve που μοιράζεται πριν από κάθε της εμφάνιση με τους fans της στα social media.

Αξίζει να ανφέρουμε ότι είναι και το πρόσωπο που ανοίγει το φαντασμαγορικό show του Σάκη Ρουβά The Ace of Hearts Tour με τις μουσικές της επιλογές!

Η Τάμτα πάλι, την οποία απολαύσαμε χθες στο πλατό του Μίλα, αφήνει το καλλιτεχνικό της αποτύπωμα στο εκρηκτικό αυτό κομμάτι και ανυπομονούμε να δούμε το video clip. Εσύ;

Read More

And More