Η Χριστίνα Κεφαλά ξεσπά δημόσια: “Ποιοι είναι τελικά οι κ@λοτούμπες του Survivor;”

Με αφορμή τα όσα είπε ο Παύλος Γαλακτερός για τον Τζέιμς Καφετζή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Χριστίνα Κεφαλά θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια.

Η νεαρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ξέσπασε εναντίον πρώην συμπαικτών της μέσα από τα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Βλέπω τόση ώρα το Survivor και δε μπορώ να μείνω με κλειστό το στόμα. Συγχωρέστε με. Θέλω να μου πείτε κάτι. Ποιοι είναι τελικά οι κ@λοτούμπες στο Survivor 2021; Γιατί νομίζω τους έκαναν όλοι παρέα τον Τζειμς και τον Νίκο. Ας τους ψηφίζουν αγωνιστικά, αφού παρέα τους έκαναν.

Θα σας πω κάτι ακόμη. Επειδή τα έχω ζήσει σχεδόν όλα τα παιδιά, εκτός από την Κόκκινη ομάδα που δεν ήμουν καιρό μαζί τους. Ο Τζέιμς όταν παίζει ένα αγώνα δίνει τον εαυτό του ολόκληρο για να φέρει τον πόντο. Σε αυτό θα διαφωνήσω με τα παιδιά που τον κατηγορούν πως ήθελε να χάσει εσκεμμένα. Ο Τζέιμς πάντα έφερνε πόντους και απορώ γιατί το κάνουν αυτό τώρα» ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Να σου θυμίσουμε, ότι ο Παύλος Γαλακτερός είπε στο συμβούλιο του νησιού ότι ο Τζέιμς στον τελευταίο πόντο του αγώνα φέρθηκε σαν να μην πίστευε στη νίκη του, με αποτέλεσμα να κερδίσουν οι κόκκινοι.

Read More

And More