Η υπέρλαμπρη Kate Middleton πήρε την “εκδίκησή” της στο Παρίσι βγάζοντας τον William… knock out!

Με τρεις διαφορετικές απαστράπτουσες εμφανίσεις αποφάσισε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ να κλέψει την παράσταση κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο Παρίσι, όπου συνόδευσε το σύζυγό της Πρίγκιπα William! Η Kate Middleton που φημίζεται για τις φινετσάτες στιλιστικές επιλογές της φόρεσε τρεις εξαιρετικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως, ώστε να παρευρεθεί σε gala και συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα της Γαλλίας, ακολουθώντας τον απόηχο του Brexit!

Μόλις μία εβδομάδα μετά τις σκανδαλώδεις φωτογραφίες και τα βίντεο που διέρρευσαν με τον Πρίγκιπα William, να επιδίδεται σε… άβολες χορευτικές φιγούρες, συνοδεία νεαρής ξανθιάς, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι για σκι στην Ελβετία με την ανδροπαρέα του, η Kate κατάφερε να «αποπλανήσει» το φωτογραφικό φακό και να μαγέψει τους παρευρισκομένους με το elegance και τη… βασιλική ανωτερότητά της! Ξεκινώντας με ένα σμαραγδί παλτό Catherine Walker για τις συναντήσεις της, άλλαξε για να φορέσει ένα κλασικό μαύρο gown Alexander McQueen και να καταλήξει με μια Jenny Packham δημιουργία σε τόνους του πάγου, κάνοντας όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της!

Μάλιστα, κατά την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους στη βρετανική πρεσβεία στο Παρίσι, ίσως να διαδραματίστηκε η πιο «περίεργη» σκηνή, αφού ο William χρειάστηκε να… ξαναζήσει την ανάμνηση από την Ελβετία, όταν παιδική χορωδία τραγούδησε προς τιμή τους το τραγούδι “Happy” του Pharrell Williams! Το συγκεκριμένο μουσικό κομμάτι έχει αποτυπωθεί στις μνήμες όλων από την περασμένη εβδομάδα, καθώς στο ρυθμό του φαίνεται να χόρευε ο William στα βίντεο που τον απαθανάτισαν σε prive ελβετικό club με την ξανθιά νεαρή κοπέλα!

Read More

And More