Η υποχώρηση των χορηγικών πακέτων και η πτώση των οικονομικών deal οδήγησαν την Ελένη στο… κούρεμα της εκπομπής της;

Ιδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και θέλει την Ελένη Μενεγάκη να… “κουρεύει” από Οκτώβρη την διάρκεια της “Ελένης” της! Μία είδηση την οποία μάλιστα επιβαιβέωσε και η ίδια η παρουσιάστρια με ένα μήνυμά της, μέσα από τα social-media που διαθέτει.

Από εκείνη την στιγμή πολλά είναι αυτά που γράφονται κι ακόμα περισσότερα αυτά που ακούγονται σε σχέση με το ποιοί είναι ακριβώς οι λόγοι που έκαναν την Απόλυτη να οδηγηθεί – η αλήθεια είναι – σε αυτή την ιστορική, τηλεοπτική απόφαση για ΄κείνη, μιας και μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια, για πρώτη φορά η Ελένη θα βγει στον αέρα και θα μας κρατήσει συντροφιά για δύο ώρες!

Ανάμεσα ,λοιπόν, στα πολλά ακούστηκε έντονα και η εκδοχή εκείνη που είχε να κάνει με το κόψιμο της εκπομπής και με τους χορηγούς. Οτι δηλαδή, η Ελένη ουσιαστικά αναγκάστηκε να προχωρήσει σε μία τέτοια απόφαση, μετά την σημαντική υποχώρηση που προκλήθηκε στα χορηγικά πακέτα της εκπομπής της και μοιραία στα οικονομικά deal που τα συνόδευαν.

Πτώση των χορηγικών πακέτων και των οικονομικών συμφωνιών, η οποία προκλήθηκε μετά την εξαιρετικά κακή χρονιά που είχε πέρσι η παρουσιάστρια, με την “Ελένη” της να περνά από τα σαράντα τηλεοπτικά κύματα της AGB-Nielsen!

Που σε όλα αυτά είναι η αλήθεια; Σύμφωνα πάντα με τα όσα έπιασαν οι κεραίες μου, όχι η απόφαση αυτή την Ελένης να προχωρήσει στο γενναίο “κούρεμα” της εκπομπής της, δεν είχε να κάνει με τους χορηγούς, δεν είχε να κάνει με τα διαφημιστικά πακέτα, δεν είχε να κάνει με τα όποια οικονομικά deal της εκπομπής!

Η Ελένη αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, γιατί θέλησε να υπάρξει ένα γενναίο λίφτινγκ ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς, το οποίο να την αναζωογονήσει στην ουσία και να μην αποδειχθεί πως επρόκειτο για ένα απλό μπότοξ, το οποίο θα… σπάσει με συνοπτικές διαδικασίες, μετά από τις πρώτες δύσκολες στροφές που μπορεί να έχει ο δρόμος!

Η Απόλυτη κατάλαβε πως έφτασε η ώρα της ριζικής και τολμηρής ανανέωσης, αν και εφόσον φυσικά την ενδιαφέρει το να παραμείνει στις τηλεοπτικές επάλξεις και τα επόμενα χρόνια και αν κρίνουμε από τις κινήσεις της αυτό το καλοκαίρι και τις αποφάσεις της, την ενδιαφέρει.

Και η αλήθεια είναι, πως η Ελένη έχει αποδείξει πρώτον πως είναι… survivor και ξέρει να επιβιώνει και δεύτερον πως δεν της λείπει η τόλμη, όταν αυτή κριθεί πως είναι απαραίτητη για να μπορέσει η ξανθομαλλούσα παρουσιάστρια να συνεχίσει να βαδίζει απτόητη, στο τηλεοπτικό δρόμο που έχει χαράξει.

Για να δούμε τελικά τι θα δούμε στους δέκτες μας από Οκτώβρη!!!

Read More

And More