Η Υβόννη Μπόσνιακ για το GNTM: “Μερικά πράγματα φυσικά είναι υπερβολικά, δεν πιστεύω ότι έχουν σχέση με τη μόδα”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Υβόννη Μπόσνιακ στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου για το περιοδικό Enjoy. Μεταξύ άλλων, το μοντέλο και κριτής του Style me up στο Open αναφέρθηκε στο GNTM. Να πούμε, ότι στο παρελθόν έντονη ήταν η φημολογία που ήθελε τη σύζυγο του Αντώνη Ρέμου να έχει περάσει από κάστινγκ για την εκπομπή μόδας του Star.

«Βλέπω τηλεόραση, λίγο από όλα, μου αρέσει να έχω άποψη για ό,τι συμβαίνει. Βλέπω πρώτα απ’ όλα το My Style Rocks, μια που εκεί συμμετέχει η υπέροχη Έλενα Χριστοπούλου. Όλη η επιτροπή είναι φανταστική. Και οι συμβουλές τους για τη μόδα και τα ντυσίματα πιστεύω ότι είναι σημαντικές και σωστές» δήλωσε χαρακτηριστικά η Υβόννη Μπόσνιακ.

Αναφορικά με το GNTM σημείωσε: «Το GNTM είναι ένα φανταστικό τηλεοπτικό προϊόν που βοηθάει τα παιδιά που συμμετέχουν λόγω δημοσιότητας. Μερικά πράγματα φυσικά είναι υπερβολικά, δεν πιστεύω ότι έχουν σχέση με τη μόδα. Κανένα σοβαρό πρακτορείο μόδας δεν μπορεί να σε βάλει σε μια δοκιμασία που δεν θέλεις να συμμετέχεις, όπως π.χ. το να φοβάσαι το νερό ή τα έντομα. Απλά δεν θα πάρεις τη συγκεκριμένη δουλειά, αλλά θα πάρεις μια επόμενη την επόμενη ημέρα».

 

Read More

And More