Η Ζέτα Δούκα εξομολογείται: “Έχει περάσει ένας μήνας από τη δική μου κατάθεση ψυχής…”

Η Ζέτα Δούκα είναι η πρώτη γυναίκα από το χώρο της υποκριτικής που “έλυσε” τη σιωπή της και μίλησε για τη λεκτική, ψυχολογική και λεκτική βία που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση “Closer”.

Η γνωστή ηθοποιός σόκαρε το πανελλήνιο με την ομολογία της και έδωσε δύναμη και σε άλλες γυναίκες να μιλήσουν δημόσια για τα βιώματά τους και να αποκαλύψουν τους θύτες. (Διάβασε εδώ: Ζέτα Δούκα: “Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε” – Η on air καταγγελία της ηθοποιού)

Σήμερα, ένα μήνα μετά την εξομολόγησή της, ο χώρος του θεάτρου έχει φωτιστεί περισσότερο, αφού το κοινό έχει καταδικάσει κάθε περιστατικό βίας και έχει καθαιρέσει από το θρόνο τους τούς θύτες. Με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagrm, η Ζέτα Δούκα έγραψε:

“Έχει περάσει μόλις ένας μήνας από τη δική μου κατάθεση ψυχής κι έχουν γίνει ήδη τόσα πολλά. Η κοινωνία αλλάζει, τα θύματα βίας μιλούν και η αλλαγή είναι ορατή. Είμαστε όλοι μαζί! Πάμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο με αγάπη και δικαιοσύνη”.

Δες την ανάρτηση:

Read More

And More