Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για όλους και για όλα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για όλους και για όλα! | tlife.gr

Σήμερα το πρωί η Ζέτα Μακρυπούλια επισκέφθηκε το αχτύπητο δίδυμο Καραμέρος-Χαριτάτος στην εκπομπή 10 με 1. Μαζί ήταν και ο Φωκάς Ευαγγελινός. Οι παρουσιαστές, πέρασαν από κόσκινο την παρουσιάστρια του Dancing with the stars. Εκείνη μίλησε για όλους και για όλα, δίνοντας απαντήσεις σε όσα λέγονται και γράφονται για αυτήν.

Όλον αυτό τον καιρό υπάρχουν φήμες που θέλουν από την μία την όμορφη Ζέτα να αναλαμβάνει δική της εκπομπή στην πρωινή ζώνη και από την άλλη να παρουσιάζει εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Η ίδια διέψευσε αυτές τις φήμες λέγοντας, ότι δεν έχει χρόνο να αναλάβει μια εκπομπή, επειδή από του χρόνου θα βρίσκεται στο θέατρο, θα γυρίσει ταινία αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και σε ένα σίριαλ. Φυσικά συζήτησαν και για το επιτυχημένο Show Dancing with the Stars.

Η λαμπερή Ζέτα χαμογελώντας είπε, ότι θέλει να είναι διακριτική και ότι δεν βγαίνει στο Show, για να δείξει πως περπατάει, αντιθέτως υπάρχει συγκεκριμένο concept, στο οποίο στηρίζεται. »Η θέση μου εκεί είναι για να μιλάω με τους παίκτες και με την κριτική επιτροπή».

Στην συνέχεια αστειευόμενη είπε: »Αν χρειαστεί να περπατήσω, μπορώ πιστέψτε με. Απλά προσπαθώ να ακολουθώ το στυλ της εκπομπής και να μην ξεφεύγω από αυτό».

Φυσικά για την Ζέτα μίλησε και ο Φωκάς Ευαγγελινός, τονίζοντας την άψογη παρουσία της στο Show λέγοντας: »Η Ζέτα ξέρει να δίνει χώρο στους σταρ, που είναι εκεί και δίνουν το χρόνο τους για να διαγωνιστούν».

Ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος δεν παρέλειψαν να τη ρωτήσουν για τις φήμες που θέλουν την Ζέτα και τον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, ζευγάρι.

Οπότε την ρώτησαν ευθέως αν τρέχει κάτι με τον Λάτσιο και αν θα πήγαινε σε ένα ρομαντικό δείπνο μαζί του. Φυσικά αρνήθηκε κατηγορηματικά, διαψεύδοντας για άλλη μια φορά τις φήμες. »Δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ μας, δεν έχω λόγο να πάω σε ρομαντικό δείπνο με τον Λάτσιο», είπε χαρακτηριστικά.

READ more