Η Ζέτα Θεοδωροπούλου συγκλονίζει: “Βιώνουμε πόλεμο χωρίς όπλα…”

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης βρίσκονται τον τελευταίο χρόνο στην Ιταλία μαζί με τα τρία παιδιά τους λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του γνωστού ποδοσφαιριστή. Η γειτονική χώρα το τελευταίο διάστημα βιώνει μερικές από τις πιο τραγικές στιγμές στην Ιταλία, καθώς οι νεκροί από τον κορονοϊό είναι χιλιάδες ενώ τα κρούσματα δεν σταματούν να αυξάνονται.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι ιδιαίτερα ανήσυχη με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα που διαμένει αλλά και στην πατρίδα της και συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της τις σκέψεις και την αγωνία της για όσα συμβαίνουν.

Με μια νέα ανάρτηση στο προφίλ της, η ίδια απάντησε στην ερώτηση follower της για το πώς βιώνει όλη αυτή την κατάσταση. Η γλυκιά μανούλα ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είμαι βαθύτατα στενοχωρημένη γιατί η Ελλάδα μας η ξακουστή πατρίδα μου αυτή τη στιγμή πλήττεται από δύο μέτωπα… αυτά του ιού και του μεταναστευτικού προσφυγικού.

Παράλληλα, τυχαίνει να βρίσκομαι στην Ιταλία, στο επίκεντρο του μεγαλύτερου πλήγματος από τον ιό, όπου οι δυσοίωνες καταστάσεις εδώ μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, πρωτόγνωρες για τη δικιά μας γενιά και των γονιών μας, αλλά και για τη νέα γενιά, όλο αυτό που βιώνουμε είναι στενάχωρο και λυπηρό… Προσωπικά θεωρώ ότι βιώνουμε πόλεμο, χωρίς όπλα, ένα βιολογικό πόλεμο με απώτερο σκοπό τα συμφέροντα κάποιων με αντίκτυπο ανθρώπινες ζωές.

Το μόνο που μας μένει πια είναι να μην χάνουμε την πίστη μας, να προσευχόμαστε για ένα καλύτερο αύριο, να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις ήρεμα και με ατομική ευθύνη, να μένουμε ψύχραιμοι και να κάνουμε υπομονή”.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις.

Read More

And More