Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκαθαρίζει: «Ήταν μία επίθεση ανήθικη, ανέντιμη και ψευδής»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, μετά την είσοδο του κόμματός της στη Βουλή, απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου στην επίθεση που δέχθηκε για «μαγείρεμα» των ονομάτων που βρίσκονταν στη λίστα των υποψηφίων της και τα οποία τελικά εξασφάλισαν μία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Στην προεκλογική περίοδο επί 15 ημέρες φάγαμε έναν φοβερό πόλεμο, την ώρα που η Πλεύση Ελευθερίας άνοιγε τα φτερά της και ο κόσμος ερχόταν με αθρόα αγάπη και εμπιστοσύνη. Ήταν μία επίθεση ανήθικη, ανέντιμη και ψευδής. Είχαμε 222 υποψηφίους. Όλοι γνώριζαν με ποια διαδικασία γίνονται τα ψηφοδέλτια. Το συμφωνήσαμε όλοι μαζί, είναι κινηματογραφημένα και τα χειροκροτήματα των υποψηφίων για το πώς θα μπούμε στη δεύτερη εκλογική μάχη. Εγώ το είχα πει σε δύο δημόσιες συνεντεύξεις στις 24 και 29 Μαΐου ότι κάνουμε νέες λίστες και θα φέρουμε νέους υποψηφίους», ξεκαθάρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

«Η Λένα Δημοπούλου και η Ελένη Σαπουνίδου βγήκαν δημόσια και είπαν ότι ψηφίστηκαν ξεκάθαρα αλφαβητικά. Αυτό συμβαίνει στα κόμματα που δεν είναι γνωστοί οι υποψήφιοί τους», επισημαίνει σε άλλο σημείο η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Read More

And More