Η ζωή της άλλης… Αθηνάς Οινονομάκου!

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μπει στα σπίτια μας τα τελευταία δύο χρόνια μέσα από τη σειρά του Mega “H Ζωή της Άλλης”. Ο ρόλος της Ξένιας δίχασε το τηλεοπτικό κοινό! Ποιά είναι όμως στην πραγματικότητα;

Τα παιδικά της χρόνια και η οικογένειά της
Η Αθηνά γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1986 στη Σκάλα Λακωνίας όπου και έζησε τα πιο όμορφα παιδικά χρόνια. Παιδί μικρομεσαίας οικογένειας με μπαμπά καπετάνιο στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. “Πάθαινα κατάθλιψη όταν έφευγε ο μπαμπάς μου για ταξίδι”, είχε δηλώσει η ίδια. Λατρεία όμως νιώθει και για την μαμά της, η οποία είναι πάντα δίπλα της.

“Τσακωνόμαστε για το παραμικρό. Αλλά από τότε που η Αθηνά πήγε στο γυμνάσιο είμαστε φιλαράκια και θα έλεγα μάλλον είμαι υπερπροστατευτικός μαζί της”, λέει στο περιοδικό “Peοple” ο αδερφός της Νικήτας.

Η υποκριτική μπαίνει στη ζωή της

Η μόνη περίοδος που η Αθηνά ήταν σίγουρη ότι ήθελε α γίνει ηθοποιό ήταν από τα 3 μέχρι τα 5 της χρόνια. “Από το νηπιαγωγείο έλεγα το ποίημά μου πεντακάθαρα. Δεν ντρεπόμουν, αλλά ο στόχος μου δεν ήταν η ηθοποιία. Μέχρι που ήρθα στην Αθήνα και τελείως τυχαία προέκυψε να το αποφασίσω να γραφτώ στη δραματική σχολή”, εξομολογείται η ίδια.

Έτσι, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο έχασε μία όμορφη φοιτήτρια αλλά την κέρδισε η τέχνη της υποκριτικής! Στο δεύτερο έτος γράφτηκε στην κεντρική σκηνή της Ντενίση από όπου αποφοίτησε το 2007.

Οι σχέσεις και ο έρωτας

Η ίδια επιλέγει να μην μιλάει για την προσωπική της ζωή αλλά δεν έχει καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα. Τόσο ο Παναγιώτης Μπουγιούρης όσο και ο Βραζιλιάνος Ραούλ με τους οποίους είχε σχέση αποκάλυψαν πράγματα για εκείνη. Οι φήμες λένε ότι ο τελευταίος έρωτας της 25χρονης ηθοποιού είναι ο Ησαΐας Ματιάμπα.



Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί

Read More

And More