Ιατροδικαστής για Ασλάνη: Είχε αποφασίσει να πεθάνει γι’ αυτό και ήπιε τόσα πολλά χάπια

Δύο μήνες μετά τον αναπάντεχο χαμό του Μιχάλη Ασλάνη οι τοξικολογικές εξετάσεις μίλησαν. Ο σχεδιαστής πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων.. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης επισημαίνοντας συγκεκριμένα ότι ο αγαπητός σε όλους σχεδιαστής είχε λάβει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών και κατασταλτικών χαπιών.

Ήθελε να “φύγει” είπε στην εφημερίδα Espresso ο ιατροδικαστής και συμπλήρωσε: “Υπολογίζεται ότι ο θάνατός του επήλθε αρκετές ώρες προτού βρεθεί νεκρός. Ωστόσο, δεν υπέφερε… Η μεγάλη ποσότητα των φαρμάκων στον οργανισμό του προκάλεσε αρχικά απώλεια συνείδησης. Έπειτα σταδιακά σταματά η αναπνοή και επέρχεται ο θάνατος… Αυτό μπορεί να διήρκεσε λίγα λεπτά της ώρας.”

Ο γνωστός pr και κολλητός φίλος του Μιχάλη Ασλάνη, Γιάννης Καζανίδης μόλις έμαθε το πόρισμα του ιατροδικαστή δήλωσε στην εφημερίδα: “Σημασία έχει ότι ο φίλος μου “έφυγε”. Τώρα, το πώς έγινε αυτό, είναι δικός του λογαριασμός. Ο Μιχάλης έπαιρνε διάφορα χάπια, όπως για το σάκχαρο, την παλινδρόμηση που είχε, για την πίεση, καθώς και υπνωτικά προκειμένου να κοιμάται, τα τελευταία 20 χρόνια. Εμείς πάντως που είμαστε κολλητοί φίλοι είμαστε σίγουροι ότι ο Μιχάλης δεν αυτοκτόνησε, απλός μπέρδεψε τα χάπια.”

“Τα χάπια που πήρε δεν είχαν καμία σχέση με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε”, επισήμανε κατηγορηματικά ο κ. Μπουζιάνης μιλώντας στην Espresso. Τα στοιχεία που βρήκαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, σύμφωνα με την εφημερίδα, μαρτυρούσαν ότι ο σχεδιαστής είχε επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Read More

And More