Iconic Santorini: Γιατί οι ιδανικές διακοπές θέλουν πολυτέλεια, ανέσεις και μαγευτική θέα!

Σαντορίνη. Οι διακοπές των ονείρων σου. Σε ένα αυθεντικό boutique cave hotel στο μαγικό Ημεροβίγλι, στην κυριολεξία σκαλισμένο από το ιστορικό ηφαίστειο, στο χείλος της Καλντέρας. Iconic Santorini. Εκεί που το φυσικό κάλλος συναντά την απόλυτη πολυτέλεια, την υψηλή αισθητική και τις ανέσεις υψηλών προδιαγραφών. Εκεί που ο χρόνος παύει και τα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα. Βρίσκεσαι στο πιο φωτογενές νησί του κόσμου. Βαθιά ανάσα. Εισπνέεις μαγεία, εκπνέεις την κουραστική καθημερινότητα που μοιάζει πολύ μακριά. Μόλις ξεκίνησαν οι διακοπές σου…

Η μυσταγωγία της πολυτέλειας! Γαλήνη, privacy, φινέτσα, υψηλή αισθητική, Α class παροχές. Θέα που κόβει την ανάσα. Η μαγευτική Καλντέρα γεμίζει τον αμφιβληστροειδή σου, καθαρίζει τη σκέψη, παρασύρει το συναίσθημα πάνω από το βαθύ μπλε του Αιγαίου. Το Iconic Santorini, Greece’s Leading Boutique Hotel για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια (2014, 2015, 2016, 2017) στα έγκυρα World Travel Awards θέτει ψηλά τον πήχη των διακοπών.

Αναγνωρισμένα ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία που διαθέτει η Σαντορίνη, αποτελεί επιλογή εδώ και χρόνια για όσους δεν διαπραγματεύονται, δεν κάνουν εκπτώσεις στις απαιτήσεις τους, για όσους γνωρίζουν ότι η πολυτέλεια είναι στάση ζωής. Για όλους εκείνους που θέλουν οι διακοπές τους να διαθέτουν υψηλή αισθητική και ποιότητα. Για εκείνους που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο!

Εκλεπτυσμένο γούστο και πολυτελείς προδιαγραφές. Ελληνικό φως, ελληνικές γεύσεις και ελληνική φιλοξενία. Υπόσκαφες σουίτες, πισίνες με θέα το απέραντο γαλάζιο, υψηλή γαστρονομία που υπόσχεται να ευχαριστήσει και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους με το ιστορικό ηφαίστειο στον ορίζοντα να σιγοντάρει την απόλυτη εμπειρία καλοπέρασης.

Ανέσεις, king size κρεβάτια, αρχιτεκτονική αρμονία, κυριολεκτική ποιότητα ζωής. Κατοικίες που αποτελούν τον ορισμό του αξέχαστου, πρώτης θέσης εμπειρία ανάλογη του μεγαλείου που προσφέρει το τοπίο της μαγευτικής Σαντορίνης.

Ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά του κόσμου, ένας από τους πιο must προορισμούς παγκοσμίως. Το νησί που φιγουράρει κάθε χρόνο στις λίστες του Conde Nast Traveler.

Εκεί που ο ρομαντισμός συνυπάρχει με το φυσικό μεγαλείο. Εκεί που η πολυτέλεια συνωμοτεί με την καλοπέραση και τις αξέχαστες εμπειρίες. Και το Iconic Santorini αποτελεί την απόλυτη υψηλού επιπέδου απόδραση για όσους έχουν συνδυάσει τα ταξίδια τους με τις αδιαπραγμάτευτες ανέσεις, τις πρωτοκλασάτες παροχές και τον αυτοσεβασμό!

Read More

And More