Ιδιοκτήτες ταξί: ”Θα γίνει της Κερατέας!”

Μετά την πορεία και το κλείσιμο του κέντρου της Αθήνας για αρκετές ώρες χθες το απόγευμα από τους ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί, από σήμερα οι ταξιτζήδες ετοιμάζονται να προκαλέσουν χάος σε δρόμους όχι μόνο της Αττικής, αλλά και σε εθνικά οδικά δίκτυα, ίσως ακόμη και σε λιμάνια και αεροδρόμια.

Αν και τις τελευταίες ώρες φάνηκαν μικρά σημάδια εκτόνωσης της έντασης στις σχέσεις του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και των ιδιοκτητών ταξί, με αφορμή τη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, στη συνεδρίαση του οποίου εκλήθη για διευκρινίσεις ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, ωστόσο οι αυτοκινητιστές δεν κάνουν εύκολα πίσω όπως λένε.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος ενημερώνοντας τους συγκεντρωμένους διαπίστωσε “θετικό κλίμα” στη διάρκεια των συναντήσεων, που όπως είπε, είχε το απόγευμα με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη στη Βουλή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν περιθώρια εκτόνωσης της έντασης. Όμως, τόνισε “δεν μας αρκεί αυτό. Θέλουμε γραπτές διαβεβαιώσεις και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του διαλόγου”.

Διάβασε περισσότερα στο newsit.gr

Read More

And More