Ιλένια Ουίλιαμς: Οι γονείς της στο πλευρό της μετά το χωρισμό! Την καμάρωσαν on stage! Φωτογραφίες

Tη Δευτέρα το πρωί στο Πρωινό του Ant1, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς. Ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια πλέον Ιλένια, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από σχεδόν 5 χρόνια σχέσης και παρά το γεγονός ότι είχαν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, τη συγκατοίκηση. Ο Δημήτρης μίλησε με σεβασμό και μάλιστα αναφέρθηκε και στους γονείς της Ιλένιας την ώρα της δημόσιας εξομολόγησής του για τον χωρισμό του.

Η Ιλένια από την πλευρά της δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση τουλάχιστον μέχρι στιγμής για τον χωρισμό της ενώ πλέον βλέπει μια νέα καριέρα να ανοίγεται μπροστά της αφού το τραγούδι της “Πιάσε με ” έγινε επιτυχία. Η όμορφη Ιλένια μάλιστα εμφανίζεται με επιτυχία κάθε Σαββατοκύριακο στο Ρομέο!

Οι γονείς της ο γνωστός συνθέτης Ρόμπερτ Ουίλιαμς και η γοητευτική σύζυγός του Αμαλία Δημητριάδη βρίσκονται διακριτικά στο πλευρό της κόρης του αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της, ενώ προχθές βρέθηκαν στο Ρομέο για να καμαρώσουν την κόρη τους στη σκηνή!

Δες φωτογραφίες

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο και ευτυχισμένο πάνω από 32 χρόνια και προχθές απόλαυσαν στη σκηνή την κόρη τους να τραγουδάει

Read More

And More