Ηλιάνα Μαυρομάτη – Στάθης Κόικας: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz

Όλα δείχνουν πως η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας, που συμπρωταγωνίστησαν στην τηλεοπτική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha… έγιναν ζευγάρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στην Realnews. 

Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί ανήκουν στον ίδιο χώρο και μετρούν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Εκτός από την υποκριτική, αγαπούν πολύ τις εξορμήσεις στη φύση και βέβαια τα δύο τετράποδα μέλη του σπιτιού τους, τον Σάτσου και τον Φώτη. Το ζευγάρι ζει εναλλακτικά και τρελαίνεται για τα Κύθηρα, όπου και πέρασε μοναδικές στιγμές το περσινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας είναι πολύ ερωτευμένοι. Το έδαφος όπου άνθισε αυτό το ειδύλλιο ήταν στα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». Ο νεαρός ηθοποιός υποδυόταν έναν από τους συντρόφους της Ηλιάνας Μαυρομάτη και κάπως έτσι συνειδητοποίησαν τη μεταξύ τους χημεία.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός δήλωνε για τον έρωτα: «Είναι ζωτικής σημασίας. Θα έλεγα ότι αποτελεί κινητήριο δύναμη». Η ίδια αποφεύγει να απασχολεί τη δημοσιότητα με την προσωπική της ζωή, ωστόσο, λόγω της αναγνωρισιμότητας και των δύο, πλέον είναι δύσκολο να περνούν απαρατήρητοι. Βέβαια η Ηλιάνα έχει δηλώσει «μάλλον εχθρός» της αναγνωρισιμότητας, αφού ως παιδί, που την εισέπραττε από τους ηθοποιούς γονείς της, ήταν κάτι που τη ζόριζε.

Read More

And More