Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Από τη Μύκονο στο Κουφονήσι – Διακοπές στο γραφικό νησί με καλή παρέα

Μόνιμος κάτοικος Κυκλάδων έχει γίνει αυτό το καλοκαίρι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών της ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Πρώτος σταθμός αυτών ήταν η Μύκονος.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων, προκειμένου να βρίσκεται μαζί με την αδερφή της και την οικογένειά της, που ζουν μόνιμα στο νησί. Το μοντέλο πέρασε ολόκληρο τον Ιούλιο μαζί τους, ενώ εκεί ταξίδεψε και ο σύντροφός της, Snik. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν πριν από λίγο καιρό, όμως – απ’ ότι φαίνεται – είναι ξανά μαζί και ερωτευμένοι. 

Μετά από περίπου ένα μήνα στη Μύκονο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να ταξιδέψει μαζί με την κολλητή της, Βασιλική Ρούσσου, στο Κουφονήσι. Οι δύο φίλες έχουν μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο νησί και αυτός είναι ο λόγος που το επισκέπτονται ξανά και ξανά. Η μελαχρινή παρουσιάστρια, μάλιστα, είχε βρεθεί στο μικρό κυκλαδίτικο νησί και τον Ιούνιο μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου και τον σύντροφό της.

Έπειτα από μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκουράζεται, απολαμβάνει τις βουτιές της και “φορτίζει” τις μπαταρίες της. Η συνεργασία της με τον Alpha θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, συνεπώς προς το τέλος του μήνα θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το νέο επαγγελματικό βήμα της.

Δες φωτογραφίες:

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164