Ηλιάνα Παπαγεωργίου:  Αποκαλύπτει αν έχει κάνει τελικά πλαστική στη μύτη!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου:  Αποκαλύπτει αν έχει κάνει τελικά πλαστική στη μύτη! | tlife.gr

Το δικό της ηχηρό μήνυμα στα κορίτσια που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις για να ασχοληθούν με το χώρο του μόντελινγκ στέλνει λίγο πριν την έναρξη του GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του ριάλιτι του STAR μιλά ανοιχτά για τις αισθητικές επεμβάσεις, αποκαλύπτει αν έχει πειράξει τη μύτη της και ξαφνιάζει.

Με μια φωτογραφία της στο instagram, η Ηλιάνα φάνηκε να έκανε αρχικά αισθητική επέμβαση στη μύτη της και ήταν αγνώριστη. Το γνωστό μοντέλο έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως  η μύτη της έχει ιδιαίτερο σχήμα το οποίο διορθώνει με σωστό μακιγιάζ σε κάθε επίσημη εμφάνισή της.

Ωστόσο, η Ηλιάνα όμως έχει αποδεχθεί την εικόνα της και έχει αγαπήσει τη μύτη της. Πολλοί followers της την ρωτούν αν έχει κάνει πλαστική και αυτή τη φορά θέλησε να απαντήσει με δυο φωτογραφίες της «πειράζοντας» στη μία λίγο το σχήμα της μύτης της για να δείξει στα κορίτσια που δεν νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, ότι πρέπει να τον αγαπήσουν όπως είναι και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα!

«Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία ). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά» έγραψε χαρακτηριστικά!

READ more