Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ισχύει αυτό που γράφεται, σας παρακαλώ μην το διαβάζετε»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στα παρασκήνια του My Style Rocks και ο Αρτ Αντιμιάν δεν δίστασε να την ρωτήσει αν σκέφτεται να… ντυθεί νυφούλα!

«Περνάω τέλεια στο My Style Rocks. Είναι από τις αγαπημένες μου καρέκλες… Δεν γίνεται να δεις reality, χωρίς να μπαίνεις στο Twitter, δεν έχει κανένα νόημα. Έχω βαρεθεί να απαντάω στην ερώτηση για το πώς ξεκίνησα να δουλεύω ως μοντέλο. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι η οικογένεια μου» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Στη ζωή μου να με δείτε επίσημα; Στην εκκλησία το Πάσχα! Θα πάω στην Ανάσταση με την οικογένειά μου» απάντησε για το ενδεχόμενο να επισημοποιήσει τη σχέση της.

 

«Δεν ισχύει αυτό που γράφεται στο Internet «ακολουθήστε τη δίαιτα της Ηλιάνας». Σας παρακαλώ μην το διαβάζετε. Πρέπει να πηγαίνετε σε έναν διατροφολόγο, να κάνετε τις εξετάσεις σας. Πλέον δεν προσέχω τη διατροφή μου, δεν είμαι πια μοντέλο, δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω όλη τη μέρα γυμναστική και να κάνω μια συγκεκριμένη διατροφή. Τώρα θέλω απλά να περάσω καλά, μεγάλωσα κι εγώ. Απολαμβάνω κι εγώ τη ζωή μου», επισημαίνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Read More

And More