Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Για την παρουσίαση αυτού του παιχνιδιού την ήθελε ο ΣΚΑΪ! [video]

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο «φρέσκα» και εντυπωσιακά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και όπως φαίνεται έγινε το μήλον της έριδος για τις ψυχαγωγικές ζώνες των ιδιωτικών καναλιών. Ο λόγος για την όμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έφυγε από το Star και το GNTM και θα είναι τελικά στον Alpha.

Οι ως τώρα πληροφορίες θέλουν την Ηλιάνα να έχει κλείσει με τον Alpha για τη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη, παρόλο που ακόμη έχει γίνει επίσημα γνωστή μόνο η συνεργασία της Ηλιάνας με τον τηλεοπτικό σταθμό και όχι το project και οι μέρες και οι ώρες προβολής της εκπομπής της.

Ωστόσο, πριν την επίσημη ανακοίνωση του Alpha και ο ΣΚΑΪ «φλέρταρε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day» ο ΣΚΑΪ προόριζε την Ηλιάνα για παρουσιάστρια του παιχνιδιού «Makeover show», όπου θα συμμετέχει πιθανότατα και η μέντοράς της Έλενα Χριστοπούλου.

Η Ηλιάνα δεν πήγε όμως, στον ΣΚΑΪ, και όπως αποκαλύπτει η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή, η παρουσιάστρια που συζητά για το «Makeover show» είναι η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Read More

And More