Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Γιάννης Καραβασάνης: Ο θυελλώδης έρωτας που οδεύει σε επισημοποίηση, σύμφωνα με δημοσίευμα

Δεν είναι μυστικό πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει μια πολύ όμορφη προσωπική ζωή, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια είναι ξανά ζευγάρι με τον πρώην… σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star έχει χαρίσει την καρδιά της στον γοητευτικό αρχιτέκτονα, στο πρόσωπο του οποίου έχει βρει έναν ιδανικό σύντροφο.

Παρόλο που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, επιλέγει να κρατάει την προσωπική ζωή της σε χαμηλούς τόνους. Βέβαια ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του αγαπημένου της, η παρουσιάστρια και μοντέλο έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον Γιάννη Καραβασάνη.

Μάλιστα, πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν στην εφημερίδα Real Life πως η σχέση τους είναι τόσο ολοκληρωμένη, ώστε δεν θα αποτελέσει έκπληξη για κανέναν μια επικείμενη επισημοποίηση. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πέρσι τον Ιούνιο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο φιλικού της ζευγαριού, δηλώνοντας ενθουσιασμένη!

«Αν παντρευόμουν τώρα, θα ήθελα να είναι θρησκευτικός ο γάμος. Αν δεν συμβεί όμως, δεν τρέχει και κάτι. Ένα νυφικό ωστόσο θα το βάλω, μόνο και μόνο για να το δω στον καθρέφτη», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια στο περιοδικό ΟΚ!.

Να σου θυμίσουμε πως πριν εννέα χρόνια, ο Γιάννης Καραβασάνης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπήρξαν παντρεμένοι.

Ο γάμος τους είχε γίνει το 2015 στο Los Angeles, με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Η διεθνής καριέρα της, ωστόσο, είχε κάνει την απόσταση ανυπέρβλητη για τον γάμο τους και έτσι οι δυο τους πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν.

Read More

And More