Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση – καρφί, μετά τις φήμες χωρισμού από τον Snik

Τις τελευταίες ημέρες φήμες ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik να περνούν μια κρίση στη σχέση τους, με εκείνη, μάλιστα, να σκέφτεται να μετακομίσει σε καινούργιο σπίτι. Η παρουσιάστρια του Pop up διέψευσε την εν λόγω είδηση μέσα από την εκπομπή της, αναφέροντας: 

“Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου για τη διακριτικότητά τους σε ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου, καλό ή κακό. Τις καλές και κακές ημέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε, θα την πω την αλήθεια μου είναι όλα καλά. Μη στενοχωριέται κανένας. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, πρέπει να το πω αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον ότι κάτι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί πολύ απλά είναι προσωπική”.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Snik, αν και σπάνια μιλάει για τα προσωπικά του, αποφάσισε να τοποθετηθεί, δηλώνοντας ότι δεν είναι single. Το ζευγάρι εξακολουθεί να ζει στο σπίτι του στην Πεντέλη και να απολαμβάνει την καθημερινότητά του.

Πριν από λίγη ώρα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια νέα ανάρτηση – καρφί στο προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια εικόνα που έγραφε: “Μπορείς να ακούσεις τη γνώμη κάποιου για τη ζωή σου… Απλά θυμήσου ότι εσύ είσαι αυτή που τη ζει”.

Δες την ανάρτηση:

Read More

And More