Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση όλο νόημα – “Πόσο στενοχώρησε και πλήγωσε τις καρδιές μας;”

Απούσα από τα social media είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις τελευταίες ημέρες, αφού οι φωτιές που ξέσπασαν στη χώρα και κατέστρεψαν τις περιουσίες χιλιάδων συμπολιτών μας συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Σε όλη αυτή τη θλίψη, λοιπόν, δεν χωρούσαν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς από τις διακοπές.

Μετά από αρκετές ημέρες απουσίας, σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στο Instagram και έκανε μια ανάρτηση για όσα συνέβησαν αυτόν τον Αύγουστο, ο οποίος έμελλε να είναι πολύ διαφορετικός από τους προηγούμενους.

“Αύγουστος… Για εμάς ο μήνας των διακοπών μας. Ξεκούραση, ανεμελιά, χαρά, αγκαλιές, μουσική και ομορφιά. Πόσο διαφορετικός είναι όμως αυτός ο Αύγουστος. Πόσο στενοχώρησε και πλήγωσε τις καρδιές μας… πόσο όμως μας έφερε και κοντά.

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια υποχρεωτικής απόστασης, οι συνθήκες μας έκαναν μια γροθιά. Εξαφάνισαν άλλους φόβους και μας θύμισαν πως μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Εύχομαι να το θυμόμαστε αυτό το μαζί. Εύχομαι να μην ξεχάσουμε ξανά. Εύχομαι να μάθουμε. Να αλλάξουμε προς το καλύτερο. Να μας νοιάζει”, σημείωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164