Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η καριέρα στη Νέα Υόρκη, το GNTM, η σχέση με τον Snik και η νέα εκπομπή

Πρεμιέρα πρόκειται να κάνει σήμερα το μεσημέρι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το νέο ανανεωμένο Style me Up μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Μια εκπομπή που όπως φαίνεται είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της αφού έχει να κάνει με κάτι που η ίδια γνωρίζει πολύ καλά, το style και τη μόδα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να ήθελε να ταξιδέψει στο διάστημα, ωστόσο κατάφερε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο ως μοντέλο, να κάνει την δική της καριέρα και τελικά να επιστρέψει στη χώρα μας καταφέρνοντας να γίνει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Πάτρα. Σαν παιδάκι, η χαριτωμένη τότε Ηλιάνα ονειρευόταν να γίνει αστροναύτης, στην συνέχεια γιατρός και μετά δικηγόρος σίγουρα όμως όχι μοντέλο. Μετά το σχολείο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συνέχισε τις σπουδές της σε Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Παράλληλα με τις σπουδές της και έπειτα από την παρότρυνση κάποιων οικογενειακών της φίλων, ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, με μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου. Το 2011 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα ελληνικά καλλιστεία και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Κάπου εκεί ήταν που αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό καταφέρνοντας να ζήσει και να δουλέψει σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Παρίσι, το Μιλάνο, το Αμβούργο, η Φραγκφούρτη ,η Κοπεγχάγη,η Ελβετία, η Βραζιλία, το Λονδίνο, το Μεξικό, καθώς και στη Σουηδία, τη Φιλανδία, την Αυστρία και να πάρει μέρος σε διεθνείς καμπάνιες όπως της λιβανέζικης εταιρίας ενδυμάτων AliYounes, του αρώματος Gabriella Sabatini, την διαδικτυακή καμπάνια των Dolce & Gabbana. Έχει επίσης συνεργαστεί με Cavalli, Armani κ.α. Ακόμη έχει περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Επιπλέον, έχει κάνει και εξώφυλλα όπως Vogue, Harper’sbazzar και πολλά άλλα.

Εξίσου σημαντικές όμως είναι και οι συνεργασίες που έχει κάνει στην Ελλάδα αφού έχει δουλέψει με μεγάλους οίκους και σχεδιαστές της χώρας μας και έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα μερικών από των μεγαλύτερων περιοδικών.

Και μπορεί όλα αυτά να ακούγονται σαν το όνειρο που κάθε κορίτσι θα ήθελε να ζήσει, στην πραγματικότητα τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Η Ηλιάνα αναγκάστηκε να μείνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα μακριά από την οικογένεια και τους φίλους της.

«Στην αρχή της καριέρας μου έτσι ξεκίνησα. Όλοι έτσι ξεκινούν. Αν θέλεις να έχεις ένα οικονομικό σπίτι, θα πρέπει να δουλέψεις χρόνια για να το πληρώνεις. Θα πρέπει κι οικονομικά να μείνεις και σε ράντζο. Πρέπει να κάνεις διαφημίσεις για να μην τρέχεις για τρεις και εξήντα. Μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα. Στη Νέα Υόρκη έκανα καλή διαχείριση. Τους πρώτους μήνες της καριέρας δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη. Έπρεπε να κάνω οικονομία, έπαιρνα το λεωφορείο και το μετρό» δήλωσε πρόσφατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όλη η Ελλάδα έμαθε το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, όταν συμμετείχε πρώτη φορά ως κριτής στο ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model. Η πανέμορφη παρουσία και η φλογερή προσωπικότητά της βοήθησαν στο να γίνει πολύ γρήγορα διάσημη στα social media με την ίδια να απολαμβάνει το τρολ των χρηστών του διαδικτύου.
Η Ηλιάνα έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη το πρόσωπο που όλοι ήθελαν να πάρουν μια συνέντευξη ενώ οι προτάσεις για μια δική της εκπομπή έπεφταν βροχή, Εκείνη όμως, παρέμεινε για δεύτερη χρονιά στην κριτική επιτροπή του GNTM και λίγο πριν το show αρχίσει να προβάλλεται, στην επιφάνεια ήρθε η σχέση της με τον Snik.

Λίγους μήνες μετά, με την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι μοντέλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει μεταγραφή για τον Alpha και αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας ενώ παράλληλα η σχέση της με τον γνωστό ράπερ συνεχίζει να κυλά με όσους τους γνωρίζουν να κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.
Το ειδύλλιό τους θα τελειώσει λίγο πριν τελειώσει και η περσινή τηλεοπτική σεζόν, εκείνη όμως εξακολουθεί να μιλά με τρυφερά λόγια κάθε φορά που αναφέρεται στο πρόσωπό του. Το καλοκαίρι της, το πέρασε μαζί με την οικογένεια της αδερφής της στη Μύκονο ενώ η συνάντηση που είχε εκεί με τον Snik έκανε πολλούς να μιλούν για επανασύνδεση κάτι που όμως κανείς από τους δυο δεν επιβεβαίωσε ποτέ.

Όσοι την γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα κορίτσι χαρούμενο, ευαίσθητο, δοτικό που αγαπά βαθειά, της αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα και να δίνει το 100% του εαυτού της σε ότι και αν κάνει. Αυτό, έχει σκοπό να κάνει και με το Style me Up, να δώσει όλη της την ενέργεια και προσθέσει χρώμα και style στα μεσημέρια μας.

Read More

And More