Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η τελευταία έξοδος με τον σύζυγό της και η αλήθεια για το παπαρατσικό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! (video)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η τελευταία έξοδος με τον σύζυγό της και η αλήθεια για το παπαρατσικό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! (video) | tlife.gr

Σαν βόμβα έσκασε, το πρωί της Παρασκευής, η είδηση πώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη εδώ και τρεισήμισι χρόνια. Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day» της Παρασκευής, το μοντέλο και κριτής του GNTM ονομάζεται Γιάννης Καραβασάνης και είναι αρχιτέκτονας στο επάγγελμα. Οι δύο τους ήταν ζευγάρι από το 2010 και παντρεύτηκαν το 2015 στο Los Angeles, με κουμπάρους τον Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή.

Το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα«, η δημοσιογράφος Ελένη Βουλγαράκη έκανε κάποιες νέες αποκαλύψεις για τον γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τις φήμες να είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Αυτά είναι από έγκυρες πηγές, από το φιλικό περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το 2010 ξεκίνησε αυτή η σχέση με τον Γιάννη τον αρχιτέκτονα και γνωρίστηκαν μέσω των social media. Η σχέση αυτή ξεκίνησε από απόσταση καθώς η Ηλιάνα έμενε στην Αμερική. Ο Γιάννης στο Βόλο και πρόσφατα μετακόμισε στην Αθήνα. Η Ηλιάνα στην Αμερική δεν είχε υπηκοότητα, είχε μόνο πράσινη κάρτα γιατί εκεί δούλευε μόνο η κοπέλα. Το 2015 γίνετε ο γάμος στο LA από έρωτα με κουμπάρους, το Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή. Το Μάρτιο του 2018 στο madwalk η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με το σύντροφο της. Το παπαρατσικό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ήρθε δύο μήνες μετά, τον Μάιο. Φήμες θέλουν να είναι μαζί με τον Αργυρό. Η Αθήνα είναι μια μικρή κοινωνία και τους έχουν δει. Λένε ότι έχει χωρίσει με τον άντρα της και δεν έχουν πάρει διαζύγιο», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more