Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μαγειρεύει τοπλες στην κουζίνα – Το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε δυναμικά στην Ελλάδα, λίγες εβδομάδες μετά τον τελικό του Love Island.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τις τελευταίες μέρες περνά αρκετό χρόνο εντός σπιτιού, κάτι που αποδεικνύουν και οι αναρτήσεις της στα social media. Το διάστημα το οποίο απείχε την κράτησε μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα και τις καθημερινές της δραστηριότητες.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μαγειρεύει τοπλες στην κουζίνα

Το γνωστό μοντέλο το μεσημέρι του Σαββάτου ανέβασε στο instagram τόπλες φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού της, όσο ετοίμαζε το γεύμα της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Η Έλενα Χριστοπούλου βλέποντας την Ηλιάνα να ετοιμάζει το μεσημεριανό της γεύμα αντέδρασε στο instagram γράφοντας στα σχόλια «Έρχομαι».

Οι δύο γυναίκες εξακολουθούν να συνδέονται με μια μακροχρόνια φιλία, όταν το μοντέλο ξεκίνησε την πορεία του έχοντας ως μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν υπάρχει πιο επαγγελματίας και ειλικρινής άνθρωπος από την Ηλιάνα. Είναι ένα συμπαγές πρόσωπο. Ωστόσο, δεν θα έκανα κάτι μαζί της τηλεοπτικά, γιατί έχει τη δική της πορεία. Εάν το κρίνει η ίδια, θα την ακολουθήσω πιστά, γιατί μαθαίνω από εκείνην πολλά» ανέφερε πρόσφατα η Έλενα Χριστοπούλου καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά.

Read More

And More