Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας δείχνει την πιο cool πλευρά της! Ποζάρει με πιτζάμες και αγκαλιά με το αρκούδι της

Στα καλύτερά της είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της βρίσκονται σε μία ισορροπία. Μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model το γνωστό μοντέλο επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της απολαμβάνοντας στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο της.

Τους τελευταίους μήνες τα πράγματα στη ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έχουν αλλάξει πολύ, καθώς η ίδια ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον τράπερ Snik και είναι τρισευτυχισμένη! Με αφορμή τα γενέθλια του μοντέλου την προηγούμενη εβδομάδα, οι δυο τους δημοσίευσαν στα social media τα πρώτα κοινά στιγμιότυπα, αφού πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να κρύψουν όλα αυτά που νιώθουν.

Αυτές τις ημέρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για επαγγελματικούς λόγους και δεν μας σταματά να μας δείχνει διάφορα στιγμιότυπα από εκεί. Βέβαια, το μεσημέρι της Τετάρτης η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία, που δεν έχει καμία σχέση με το μοντέλο που γνωρίζαμε. Όπως θα δεις, η ίδια ποζάρει με τις πιτζάμες της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, έχοντας τα μισά μαλλιά της πιασμένα σε ένα κοτσάκι ενώ κρατά στην αγκαλιά της ένα χαριτωμένο αρκουδάκι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία κούκλα!

Δες τη φωτογραφία:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δείχνει την πιο χαλαρή πλευρά του εαυτού της!

Read More

And More