Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μάθε όλα όσα δεν γνωρίζεις για τη νέα παρουσιάστρια του Alpha (pics)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από δύο χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του “Greece’s Next Top Model“.

Η μελαχρινή καλλονή εντυπωσίασε τους τηλεθεατές του Star και για εκείνη τη χρονιά ήταν το πρόσωπο με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google.

Ωστόσο, η ίδια κουβαλά στη πλάτη της περίπου δέκα χρόνια καριέρας στο εξωτερικό και συνεργασίες με διάσημα ονόματα του χώρου της μόδας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να γίνει μοντέλο έπειτα από παρότρυνση ενός πρώην συντρόφου της, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε επιλέξει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, λόγος για τον οποίο μετακόμισε από την Πάτρα στην Αθήνα.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς του ANT1, από τον οποίο έφυγε νικήτρια το 2011, ήταν απλώς ένας σταθμός στην επαγγελματική πορεία της. Και μετά ήρθε η Νέα Υόρκη. Το συμβόλαιό της με το κορυφαίο πρακτορείο Ford Models ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής της και φυσικά δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Μετά από δεκάδες ταξίδια και αμέτρητα castings το 32χρονο μοντέλο με καταγωγή από τη Πάτρα κατάφερε να χτίσει μια σπουδαία καριέρα στο modeling.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της, Κοσμά και Αναστασία, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι χώρισαν όταν εκείνη πήγαινε σχολείο, παραμένουν ενωμένοι για χάρη των δύο παιδιών τους.

Το γνωστό μοντέλο έχει μία μεγαλύτερη αδερφή, τη Μαριλένα, την οποία υπεραγαπά. Οι δυο τους μπορεί να κατοικούν σε διαφορετικές περιοχές, αφού η αδερφή της μένει στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά της, όμως είναι πολύ δεμένες.

Ύστερα από δύο επιτυχημένα χρόνια στο “Greece’s Next Top Model”, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να ανοίξει κι άλλο τα φτερά της και να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στην πιο ώριμη και δημιουργική φάση του και είναι πανέτοιμο να δουλέψει σκληρά προκειμένου το τηλεοπτικό κοινό να αγαπήσει το “Pop up” όσο και εκείνη.

Βέβαια, δίπλα της σε όλα αυτά βρίσκεται εκτός από την οικογένειά της και η Έλενα Χριστοπούλου. Η δεύτερη μαμά της, όπως την αποκαλεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πέρα από manager, είναι και μια καλή φίλη, που θα συζητήσει τα πάντα μαζί της και θα ακούσει προσεκτικά τις συμβουλές της. Η μία είναι πάντα στο πλευρό της άλλης και την στηρίζει με κάθε τρόπο.

Ωστόσο, περίπου τον τελευταίο χρόνο στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου υπάρχει και ο Snik. Το γνωστό ζευγάρι ζει ένα μεγάλο έρωτα και τους τελευταίους μήνες συγκατοικεί στα βόρεια προάστια.

Οι δυο τους μπορεί γι’ αρκετό καιρό να έκρυβαν τη σχέση τους, όμως, πλέον, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, χαίρονται κάθε στιγμή της κοινής τους πορείας.

Το ζευγάρι ποζάρει μαζί στα γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου τον περασμένο Φεβρουάριο.

Read More

And More