Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιους ευχαριστεί λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM; [pics]

Ο μεγάλος τελικός του GNTM έφτασε! Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η Κέισι Μίζιου και Κάτια Ταραμπάνκο θα διεκδικήσουν το τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας, σε μια βραδιά που αναμένεται να τα έχει όλα και να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για δεύτερη σεζόν έκλεψε τις εντυπώσεις από την καρέκλα του κριτή τόσο με τις ενδυματολογικές της επιλογές όσο και με το μπρίο και την τσαχπινιά της!

Λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός του reality μόδας, η καλλονή θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους αφανείς ήρωες που δούλεψαν σκληρά πίσω από τις κάμερες για να βγει το GNTM. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ξεχνά ποτέ τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό της και τη βοήθησαν να είναι ο καλύτερός της εαυτός. Μέσα από τα Instagram Stories της, η κριτής του Greece’s Next Top Model ευχαρίστησε έναν προς έναν από την παραγωγή, μέχρι τους συνεργάτες της, τις τρεις φιναλίστ, τους κριτές και… φυσικά όλους εμάς!

Φυσικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί μαζί μας και το εντυπωσιακό της outfit για τον μεγάλο τελικό του GNTM!

Read More

And More