Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στέλνει το δικό της μήνυμα για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα λόγω κορονοϊού

Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού έχει προκαλέσει παγκόσμιο τρόμο! Τα κρούσματα στην Ελλάδα μέρα με τη μέρα αυξάνονται με την κυβέρνηση να παρακαλεί τους πολίτες να καθίσουν στο σπίτι τους, ώστε να προστατέψουν τόσο τους ίδιους όσο και και τις ευπαθείς ομάδες. Το μήνυμα “μένουμε σπίτι” κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σε όλο το διαδίκτυο με τους celebrities της εγχώριας showbiz να δίνουν το καλό παράδειγμα παρακινώντας τους διαδικτυακούς φίλους τους να κάνουν το ίδιο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και καθημερινά δέχεται διάφορα μηνύματα από τους followers της για όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Το γνωστό μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όλους: “Δέχομαι πολλά μηνύματα λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε και ειλικρινά μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω με κάποιον τρόπο πέρα από το να ακολουθώ με σεβασμό τις οδηγίες που δεχόμαστε καθημερινά.

Ας είμαστε θετικοί, προσεχτικοί και ας στείλουμε τις προσευχές μας και την αγάπη μας σε όσους νοσούν αλλά και σε όσους είναι στο πλευρό τους και ειδικά σε γιατρούς και νοσοκόμους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μέρα – νύχτα. Υπομονή – αγάπη – ελπίδα -προσοχή”, ήταν τα λόγια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στα social media.

Read More

And More