Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα τρυφερά δημόσια λόγια για τη γιορτή της ανιψιάς της – Φωτογραφίες

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διανύει μια δημιουργική περίοδο στη ζωή της, αφού προετοιμάζεται για την τηλεοπτική επιστροφή της μέσα από τη συχνότητα του Alpha και με ένα εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτόν που την είχαμε συνηθίσει.

Το γνωστό μοντέλο έκλεισε το κεφάλαιο του Greece’s Next Top Model και αδημονεί για το νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική της πορεία. Παράλληλα, ζει τον έρωτα στο πλευρό του Snik απολαμβάνοντας κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί του.

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού η πολυαγαπημένη της ανιψιά, η μικρή Νεφέλη, έχει την ονομαστική γιορτή της. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της αδερφής της και περιμένει πως και πως τη μέρα που θα στη σφίξει στην αγκαλιά της.

Αφού προς το παρόν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, η μελαχρινή καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με με την ανιψιά της και της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο. “Σήμερα γιορτάζει το κορίτσι μας, το κουκλίνι μας, το σποράκι μας, η πριγκίπισσά μας”, σχολίασε στις αναρτήσεις της.

Δες φωτογραφίες:

Χρόνια πολλά!

Read More

And More