Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ταξίδι στην Νέα Υόρκη για την Εβδομάδα Μόδας! Φωτογραφίες

Πιο ευτυχισμένη και… ερωτευμένη από ποτέ είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Μετά από ένα ξέφρενο πάρτι γενεθλίων, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της και επιτυχημένο ράπερ Snik, ξύπνησε πρωί πρωί και πήγε στο αεροδρόμιο, με σκοπό να πετάξει για Αμερική! Ήδη από το βράδυ της Πέμπτης, η κριτής του GNTM βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας στο πλαίσιο συνεργασίας της με γνωστή εταιρεία hair styling.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, είμαι πάρα πολύ καλά, νομίζω φαίνεται”, δήλωσε στην κάμερα του Πρωινού η όμορφη Ηλιάνα, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο και ξεκινήσει το υπερατλαντικό ταξίδι της. Εκεί το γνωστό μοντέλο δίνει το παρών σε διάφορα fashion shows, ενώ μαθαίνει νέες τάσεις στα μαλλιά, στο μακιγιάζ και στα ρούχα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μάλιστα και την ευκαιρία να συναντηθεί ξανά με αγαπημένους της φίλους, μιας και ως γνωστό η καλλονή ζούσε στη Νέα Υόρκη για αρκετά χρόνια, κάνοντας καριέρα στο modelling.

Φυσικά, η Ηλιάνα δεν θα μπορούσε να μη παρακολουθήσει και την φετινή λαμπερή απονομή των βραβείων Όσκαρ! Η κριτής του γνωστού reality μόδας μαζεύτηκε με την παρέα της και όλοι μαζί είδαν την εντυπωσιακή τελετή!

Δες στιγμιότυπα από την παραμονή της στην Νέα Υόρκη:

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να περνάει τέλεια, ωστόσο ανυπομονεί να γυρίσει στην αγκαλιά του Δημήτρη της!

Read More

And More