Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το αισιόδοξο μήνυμα για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω κορονοϊού

Διπλή είναι η χαρά σήμερα για όλους τους Έλληνες, αφού η  25η Μαρτίου είναι θρησκευτική αλλά και Εθνική γιορτή. Από τη μία η επέτειος της επανάστασης του 1821 και από την άλλη ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου κάνουν τους Έλληνες περήφανος. Φέτος είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που δεν γιορτάζουμε έμπρακτα την μεγάλη επανάσταση, με παρελάσεις, σχολικές γιορτές, καταθέσεις στεφανίων αλλά βρισκόμαστε μέσα στα σπίτια μας, προκειμένου να προστατευτούμε από τον κορονοϊό. Ωστόσο, όλοι τη θυμόμαστε!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους τους Έλληνες:

“Σήμερα γιορτάζουμε τη μέρα που η χώρα μας ενωμένη πάλεψε για την ανεξαρτησία της. 199 χρόνια μετά καλούμαστε, από τον καναπέ μας αυτή τη φορά, να σταθούμε δυνατοί και να βγούμε νικητές απέναντι σε έναν αόρατο εισβολέα. Δεν έχει σημασία ποιος είναι και από που ήρθε. Σημασία έχει να μείνουμε και πάλι ενωμένοι, αισιόδοξοι και με την ίδια δύναμη καρδιάς και χαρακτήρα να δώσουμε το παράδειγμα και να βγούμε από αυτήν την κατάσταση πιο συνειδητοποιημένοι, πιο δυνατοί και πιο ευγνώμονες για όσα έχουμε.

Ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, με τον πιο λαμπερό ήλιο και τον πιο γαλανό ουρανό. Και πάνω από όλα σαν λαός έχουμε ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Σήμερα ας θυμηθούμε τι σημαίνει αυτή η λέξη, ας ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για το κοινό καλό, πρόθυμα και ενσυνείδητα. Χρόνια πολλά Ελλάδα”.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνόδευσε το κείμενό της με την παραπάνω φωτογραφία.

Read More

And More