Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της στη Σαντορίνη

Tour στις Κυκλάδες κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αυτό το καλοκαίρι!

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, μετά από μια γεμάτη και απαιτητική χρονιά, ξεκίνησε τις διακοπές της, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα. Η ίδια πέρασε μεγάλο μέρος αυτών στη Μύκονο, αφού εκεί ζει η αδερφή της μαζί με την οικογένειά της, ενώ ταξίδεψε στα Κουφονήσια και τη Σαντορίνη. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, αφού πέρα από τις ξέγνοιαστες στιγμές που ζει στο Αιγαίο, πριν από λίγο καιρό έγινε ξανά ζευγάρι με τον Snik. Οι δυο τους πέρασαν μια κρίση στη σχέση τους, με αποτέλεσμα το μοντέλο να αλλάξει σπίτι και ο τράπερ να διαγράψει από το Instagram τις κοινές φωτογραφίες τους. Πλέον, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik άνοιξαν νέο κεφάλαιο στη σχέση τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιραζόταν με τους followers της στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στα ελληνική νησιά. Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να μας δώσει μια γεύση από τη επίσκεψή της στη Σαντορίνη μαζί με την φίλη της, Βασιλική Ρούσσου. Έτσι, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τις ακόλουθες φωτογραφίες.

Δες φωτογραφίες:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164