Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το GNTM, οι πλαστικές επεμβάσεις και ο έρωτας που θα την φέρει μόνιμα στην Ελλάδα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήρθε για να μείνει. Το πανέμορφο μοντέλο και κριτής του Greece’s Next Top Model με δεκάδες συνεργασίες και εξώφυλλα στο εξωτερικό επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα για τις ανάγκες του reality μόδας και ήδη έχει κάνει αίσθηση. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό In Style και στην Γωγώ Θωμά μιλάει για τη σημαντική συνεργασία της με τους Dolce & Cabbana, για τις πλαστικές επεμβάσεις, για το GNTM αλλά και για το αν θα άφηνε την καριέρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες για έναν… έρωτα!

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματά στη μέχρι τώρα καριέρα της είναι η συνεργασία της με τον ιταλικό οίκο μόδας Dolce & Cabbana. “Είναι αυτοί που με βοήθησαν να καταλάβω τι σημαίνει επαγγελματικός. Ήμουν στο ξεκίνημά μου, είχα μόλις επιστρέψει από την Γερμανία και δυσκολεύτηκα πολύ να κλείσω αυτή τη δουλειά. Όταν συνειδητοποίησα ότι από τα 1000 άτομα που αρχίσαμε στο κάστινγκ μείναμε δύο, κατάλαβα ότι θα κάνω εγώ την καμπάνια τους. Εκεί πιστεύω πως έγινα πιο σκληρή και πιο αυστηρή στη δουλειά. Επί ένα μήνα παρατηρούσα πώς είναι να εργάζεσαι με σωστούς επαγγελματίες. Αυτό μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίσω”, αναφέρει χαρακτηριστικά η όμορφη Ηλιάνα.

Στην Ελλάδα επέστρεψε για το Greece’s Next Top Model, σίγουρη μάλιστα για την επιτυχία του show, αφού κατά τη γνώμη της αφήνει στην άκρη το κομμάτι “reality” και εστιάζει στη σωστή πληροφορία για το πώς είναι η μόδα σήμερα. Δεν κρύβει όμως ότι την έχει δυσκολέψει ο ρόλος του κριτή. “Είμαι εν ενεργεία μοντέλο, οπότε δεν μου είναι εύκολο να κρίνω, και μάλιστα αρνητικά, ένα κορίτσι που ουσιαστικά είναι εγώ. Επειδή όμως έχω περάσει δύσκολες στιγμές – με έχουν κρίνει και συνεχίζουν να το κάνουν -, ταυτόχρονα χαίρομαι που μπορώ να αποτρέψω μια κοπέλα από το να ζήσει καταστάσεις που έχω ζήσει εγώ. Της εξηγώ πριν βγει στην πραγματική ζωή και στο επάγγελμα τι μπορεί να πάει λάθος. Συχνά νιώθω άσχημα προτού κάνω ένα αρνητικό σχόλιο. Ωστόσο, καθώς κάθε οντισιόν διαρκεί αρκετή ώρα, μπορεί να σου ξεφύγει κάτι που να ακούγεται μεμονωμένα ως πολύ αρνητικό. Έχω συγκρατηθεί πολλές φορές, όμως έχω παρεκτραπεί και πολλές φορές. Είμαι άπειρη και πολύ αυθόρμητη ως άνθρωπος”.

Η Ηλιάνα σημειώνει πως δεν έχει κοινή αισθητική με κάποιον από τους υπόλοιπους κριτές και μάλιστα διαφωνούν ή συμφωνούν εκεί που δεν το περιμένουν. Όπως η διαφωνία με την Βίκυ, που μεταφράστηκε σε “τηλεοπτική κόντρα” όταν η Ηλιάνα ανέφερε ότι οι δύο γυναίκες προέρχονται από διαφορετικές δεκαετίες. “Δεν το είπα για να προσβάλλω την Βίκυ, και το ξέρει καλά. Την σέβομαι, την αγαπώ και την εκτιμώ. Έχει τεράστια καριέρα και είναι πολύ σωστή στην δουλειά της. Μαθαίνω από εκείνη. Απλώς, όταν μιλάμε για ένα κορίτσι και το απορρίπτουμε με βάση ένα παλιό στερεότυπο, πρέπει να στηρίξω τη δική μου θέση. Επειδή στηρίζουμε η κάθε μία τη δική της άποψη, δεν σημαίνει ότι κάποια έχει λάθος”.

Όσον αφορά τις πλαστικές, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκλείει κάθε προσφυγή στην αισθητική χειρουργική για τον εαυτό της: “Πλαστική επέμβαση δεν θα κάνω ποτέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Με τρομάζει η ιδέα να υποβάλλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία”.

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος του περιοδικού τη ρωτά αν ένας έρωτας θα μπορούσε να την κάνει να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα – όπως είχε γραφτεί για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό – επιβεβαιώνει ξανά τον αυστηρό επαγγελματισμό της: “Είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσω για το που θα ζήσω με βάση έναν έρωτα. Είμαι άνθρωπος που ακούει περισσότερο το μυαλό του και γυναίκα καριέρας που της αρέσει η δουλειά της. Αν καταφέρει κάποιος να με φέρει στην Ελλάδα, του βγάζω το καπέλο”, καταλήγει.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο In Style που κυκλοφορεί

Read More

And More