Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο μήνυμα μετά το τέλος της εκπομπής της και η αποκάλυψη για τη νέα σεζόν

Αυλαία έριξε σήμερα το Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργιού αρκετά συγκινημένη να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό. Το μοντέλο και παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους τηλεθεατές αλλά και όλους τους συνεργάτες της που την στήριξαν σε αυτό το νέο της βήμα αλλά χωρίς μάλιστα να παραλείψει να ευχαριστήσει και τον Snik που μπήκε στο στούντιο για να γράψει το τραγούδι των τίτλων αρχής. (δες εδώ την αναφορά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Snik)

Λίγες ώρες μετά το τηλεοπτικό της φινάλε, η Ηλιανα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία με όλους τους συνεργάτες της ευχαριστώντας τους για ακόμη μια φορά ενώ έδωσε ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για τη νέα σεζόν αποκαλύπτοντας πως θα επιστρέψει… διαφορετικά.

“ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Αληθινή αγάπη, αληθινή χαρά, αληθινή ευγνωμοσύνη, αληθινή ομάδα. Σε μια χρονιά δύσκολη για όλους είχα στο πλευρό μου εσάς. Να με κρατάτε από το χέρι, να με μαθαίνετε, να με προσέχετε, να με αγαπάτε. Μου έχετε μοιράσει απλόχερα την αγάπη σας. Και με τη σειρά μου με όποιο τρόπο μπορώ θα ανταποδίδω.
Εύχομαι όπως περάσαμε αυτή τη χρονιά να περάσουμε κι άλλες πολλές μαζί.

Γέλασα, αγχώθηκα, φοβήθηκα, έμαθα, πάλεψα, αγάπησα, πόνεσα, έκλαψα. Αλλά ήταν δάκρυα ελπίδας, δάκρυα χαράς. Κάθε βράδυ μετρούσα και μετράω τις ευλογίες μου και αυτές είστε εσείς. Με σεβασμό, ταπεινότητα, πίστη, υπομονή και επιμονή θα συνεχίσω. Θα συνεχίσω γιατί το οφείλω σε εσάς. Και ειδικά στα μικρά παιδάκια σας που μου στέλνουν γράμματα, μου μιλάνε για την ημέρα τους, για τα ζωάκια τους και για τα όνειρα τους.

Θα είμαι δίπλα τους και δίπλα σας και θα αποδείξουμε μαζί ότι η αγάπη έχει τη μεγαλύτερη δύναμη. Τη δύναμη που μου δίνετε εσείς. Σας αποχαιρετώ για το καλοκαίρι. Θα είμαστε μαζί ξανά τον Σεπτέμβριο, αλλιώς. Αλλά θα είμαστε μαζί Ευχαριστώ ξανά (και ξανά και ξανά) τους συνεργάτες μου έναν προς έναν. Σας αγαπάω πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ για όλα” έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Read More

And More