Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το ταξίδι στη Μύκονο και η αποκάλυψη της μεγάλης αδυναμίας της

Μετά τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε στη Μύκονο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, ταξίδι όμως που συνδύασε και με διασκέδαση. Τα τελευταία χρόνια, η μεγαλύτερη αδερφή της μένει μόνιμα στο νησί των ανέμων, αφού έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μεγάλη αδυναμία τόσο στην αδερφή της όσο και στην ανιψιά της.

Το πρωί της Πέμπτης, η μελαχρινή καλλονή θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram με μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία. Φορώντας ένα λευκό μαγιό και ένα ψάθινο καπέλο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με θέα το απέραντο μπλε του Αιγαίου, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Εκτίμησε τα μικρά και απλά πράγματα στη ζωή. Αυτά είναι που σε γεμίζουν. Αυτά είναι που θα θυμάσαι πάντα. Ένα χαμόγελο. Μια αγκαλιά. Μια καλοκαιρινή μέρα στο νησί με τους ανθρώπους που αγαπάς. Απλά και αληθινά”.

Λίγα λεπτά αργότερα, η κριτής του GNTM δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της με την ανιψιά της, την Νεφέλη, να ζωγραφίζει. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λατρεύει την ανιψιά της και δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που έχει εκφράσει την αγάπη της δημόσια.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές!

 

Read More

And More