Ηλίας Αικατερινάρης: Εκτός GNTM – Όσα δεν γνώριζες για τον ελαιοπαραγωγό που αποχώρησε

Εκτός GNTM βρίσκεται ο Ηλίας Αικατερινάρης ο οποίος όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι μοντέλων του Star.

Ο ίδιος μάλιστα στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει οικειοθελώς, αφού τα πράγματα στο σπίτι του GNTM μάλλον δεν κύλησαν όπως εκείνος περίμενε.

Ποιος είναι ο Ηλίας Αικατερινάρης εκτός GNTM;

Ο 29χρονος Ηλίας, κατάγεται από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα ως ελαιοπαραγωγός.

Ένα από τα μοντέλα που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές στις auditions του GNTM 4, ήταν ο Ηλίας Αικατερινάρης, ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών από την πρώτη κιόλας οντισιόν, με αποτέλεσμα να περάσει από όλες τις δοκιμασίες και να μπει στο σπίτι.

 

Ο ίδιος λατρεύει τη φύση και δηλώνει ελεύθερο πνεύμα, δραστήριος, συγκρατημένος και με τεράστια υπομονή. Μπορεί να μην συμπλήρωσε ο ίδιος την αίτησή του για το GNTM 4, όμως τελικά εκείνος είναι που τόλμησε καθώς, όπως λέει, “Ή τώρα ή ποτέ!”. 

O Ηλίας Αικατερινάρης είναι αρκετά ενεργός στα social media και όπως βλέπουμε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλές φωτογραφίες με τους followers του.

Η αποχώρησή του από το GNTM συνοδεύτηκε με έντονα σχόλια από τους συμπαίκτες του, με τον ίδιο να κρατά τη σιωπή του, σε μια από τις… αθόρυβες αποχωρήσεις για το ριάλιτι του Star.

Read More

And More