Ηλίας Γκιώνης: Απειλούν και τον σύντροφό του, μετά τις αποκαλύψεις για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας

Ο Ηλίας Γκιώνης είναι ο άνθρωπος που έφερε στο φως την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη και εκείνος που σχεδόν καθημερινά κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις μέσα από τα social media για το κύκλωμα μαστροπείας που δρα σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Νιώθω ότι κινδυνεύω πάντα αλλά είμαι αρκετά ψύχραιμος… Προφανώς και δέχομαι απειλές για τη ζωή μου αλλά έχω παλέψει πάρα πολύ για να μπορώ να μιλάω και να κυκλοφορώ ελεύθερα σαν ομοφυλόφιλος πολίτης και αυτό το δικαίωμα δε θα μου το στερήσει κανείς. Αν είναι να πεθάνω όπως μου γράφουν, και να έχω βοηθήσει σε τέτοια υπόθεση ας πεθάνω.

Το λέω και το εννοώ πραγματικά. Εμένα πέρα από τον εαυτό μου δε με προσέχει κανείς άλλος, ούτε οι Αρχές ούτε κανείς», είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του σε κυπριακό κανάλι.

Με νέα ανάρτηση του στα Instagram Stories του, ο Ηλίας Γκιώνης αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές ακόμη ο σύντροφός του!

«Στέλνουν απειλές και στον σύντροφό μου… Αν τα έβαλα με κάποιους που πρώτη φορά γνώρισα λόγω της φρικιαστικής υπόθεσης για να υποστηρίξω ένα κορίτσι που επίσης δεν είχα γνωρίσει μέχρι τότε…

Σας προειδοποιώ για το τι θα ακολουθήσει εάν σταλεί έστω και ένα επιθετικό μήνυμα ξανά στο αγόρι μου» υποστήριξε ο Ηλίας Γκιώνης.

Read More

And More