Ηλίας Γκότσης – Εύη Σαλταφερίδου: Πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την είδηση ότι είναι ζευγάρι! (pics)

Ο Ηλίας Γκότσης, όπως φαίνεται, δεν είναι πια μόνος. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο νικητής του δεύτερου κύκλου του Survivor είναι ζευγάρι με την άλλοτε συμπαίκτριά του, τη γυμνάστρια Εύη Σαλταφερίδου. Μπορεί οι δυο τους κυκλοφορούσαν μαζί σε βραδινές εξόδους από τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά πρόσφατα αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι. Πλέον είναι αχώριστοι και δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ή έστω διαψεύσει τις φήμες για την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, οι κοινές εμφανίσεις τους ολοένα και αυξάνονται, με τελευταία την βραδινή τους έξοδο σε γνωστό bar-restaurant στο κέντρο της Αθήνας. Ο Ηλίας και η Εύη δείπνησαν μαζί με την καλή τους φίλη και διαιτητή αγώνων Ντέμη Τσαγανού, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο φετινό ριάλιτι περιπέτειας του ΣΚΑΙ.

Η μελαχρινή καλλονή, λίγες μέρες αφότου επέστρεψε στην Ελλάδα, συζήτησε με τους… βετεράνους του παιχνιδιού για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο και όλο μαζί πέρασαν ένα χαλαρό και ευχάριστο βράδυ. Μάλιστα, πόζαραν στον φωτογραφικός φακό χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More