Ηλίας Κρασσάς: “Είμαι περήφανος για την Βίκυ!”

Με ένα χαμόγελο στα χείλη και ιδιαίτερα ντροπαλός, αλλά περήφανος για την σύζυγό του Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς. “Είμαι περήφανος για την Βίκυ”, είπε στους δημοσιογράφους που του ζήτησαν μια δήλωση.
Ο επιχειρηματίας των Fresh που θέλει να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την πρώην σύζυγό του, είναι στα καλύτερά του με την Βίκυ Καγιά και στη στηρίζει σε κάθε νέο βήμα της.
Κάτι τέτοιο έγινε και χθες βράδυ στο θέατρο Ακροπόλ, όπου είχε πρεμιέρα η Βίκυ Καγιά στην παράσταση Annie. Η παρουσιάστρια και ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop αγαπά να ασχολείται με νέα πράγματα και τώρα δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο θέατρο και στο ρόλο της Γκρέης Φάρελ, της γραμματέα του δισεκατομυριούχου Όλιβερ Γουώρμπακς, που πέρσι υποδύθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ωστόσο, ο Ηλίας Κρασσάς, αν και έδειχνε χαρούμενος προσπάθησε να αποφύγει ευγενικά τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε μόνο για την σύζυγό του και το νέο της βήμα και ευχαρίστησε για τις ευχές που του έδωσαν για το γάμο του.
Δες το video από το Happy Day:

Read More

And More